çok eğlenceliydi.çocuk olmak,yetişkin olmak ikiside ayrı güzel ayrı değerliler.herşeyi zamanında yaşamak gerek.oyuncular,yönetmen başarılı iş çıkarmıslar.jenifer garner çoğunluklukla sert rollarde izledim ama ona bu rolde çok yakışmış.
oldukça eğlenceli bir film, konusuda güzel büyülü...özellikle dans sahnesine bayıldım figürler harikaydı:)mark ruffalo cennet gibi de olduğu gibi bu filmde de hoş...j.garner da rolüne tam oturmuş.bence hoş bir romantik komedi
tek kelimeyle mükemmel bir romantik komedi filmiydi. keşke benimde elime yaşananlardan ders almam için geleceğimi görme gibi bir şansım olsaydı.. çok etkilendim filmden, herkese tavsiye ederim, mutlaka izlemelisiniz!
eğlenceli bir film, elbette amerikan romantik komedisinden ne beklenirse onu beklersin. çok eğlenceliydi ama.. ;) ben bile bunlar sayesinde romantik komedi sever kişi oldum çıktım :) bazı sahneler havada kaldı, ama çoğunluğu hayal olan filmde konunun toparlanmasını çok fazla bekleyemezdim :) bulunca, karşılaşınca ya da romantik komedi tutkunlarındansanız alınca mutlak izleyin derim. :)