JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Vizyona girdiğinde de öyle çok iddialı bir film değildi.Hoşça vakit geçirmek için tasarlanmış ve bu açıdan da izleyicisine vaat ettiğini verebilen bir film ’’Fantastic Four’’.
bilmem 3.yemi ne yazıyorum yorum ama bi nedendendir bir türlü göremesemde sayfada gene yazacam...... filmş gerçekden beğendim! eğlendim ve güldümde çok! kısa tutulmuş ama,daha uzun ve dolu bir konusu olabilirdi...seneryo açısından yalın ve basit kalsada belkide ilk olması ve devamının gelebilceiği düşüncesi bu kadar basir kılmışdır ama sonuç olarak halan çizgi filmini izleyen biri olarak memnuniyetle izledim filmi... seyredeğer..! saygılarla....
tv de izleme imkanım oldu.öyle bir reklam yaptılar ki çok önemli bir filmi atladığımı düşümüştüm izlemeden.ama gerçek öyle değil tabii ki. aşırı promosyonla şişirilmiş bir film olmuş.sadece izle-geç tarzı bir film. 6/10
güzel bir film mutlaka tavsiye ederim.her oyuncunun ayrı bir özelliği olması filme heyecan katıyor.güçlerini sonradan kontrol edebilmeleri ve onları kullanarak kötülüklere engel olmaları ayrıca takdir edilecek bir davranış. filmin konusunda aşkta işlendiği için film çok güzel olmuş.
Açıkcası bekledigim kadar güzel bir film olmamış Fantastik Dörtlü. Güzel bir konusu olmasına rağmen biraz yetersiz kalmış. Ama izlenebilir güzel bir film. Fantastik sevenler için özellikle iyi bir film.
hani süperman-örümcek adam-hulk-batman misali çokkkk iyi bir çıkış beklersiniz ve olmayınca da olmadı dersiniz. İşte o türden. Ben şahsen çok daha farklı bir yapım ve de fazlasıyla iddalı bir başlangıç beklerdim ama çok zayıf bir giriş. Hani bunun devam filmleri olacağı zaaten biliniyor şimdi mesela ben bu ilkinden aldığım olumsuzluğu genellerim. Bence 2. si de aynı zayıflıkta oldu çünkü temel zayıf...
klasik bir çizgi roman uyarlaması olmuş diyebiliriz;pek derin olmayan senaryo,düz bir olay örgüsü,bolca görsel efekt ve kahramanlar.yalnız ben daha fazla aksiyon bekliyorudum filmin çoğu kahramanların özelliklerini kazanmalarını falan anlatıyor,ilk film diye böyledir belki de.sadece son sahnesinde ’bariz’ hareket var.ama yine de izlenebilir bir film olmuş izlerken sıkmıyo sizi.henüz rise of the silver surfer ı görmedim ama bu filmi çizgi roman severlere ve özellikle fantastic four hayranlarına öneririm.