Diğer çizgi roman uyarlamalarına nazaran tamamen fantastik olayların başlaması ve olayların tam olarak ilerlemesi biraz geç gerçekleşiyor. Çizgi romanını okumadığımdan tam olarak sinemaya iyi veya kötü aktarıldığı hakkında yorum yapamayacağım ama olaylar beklediğiniz üzere gelişiyor neyse ki olaylar çok saçma sapan bir şekilde aktarılmamış. Sonuç olarak ortaya kötü bir film çıkmamış fakat iyi de bir film çıkmamış, vasat bir film olmuş. Filmden fazla birşey beklemezseniz çok üstün oyuncu performansı, iyi senaryo ve kurgu vb. hoş vakit geçirilebilecek fantastik bir film.
rolleri o kdar iyi değil..yanlış anlamayın oyuncular iyi oynamış aksine çok iyi bir senaryo değil ama Human Torch daha müthiş olabilirdi.bu söylediğim diğer karakterler içinde geçerli.
Fantastik 4 kesinlikle çok eğlenceli bir film. Ioan Gruffudd (Reed Richards) , Michael Chiklis (Ben Grimm) , Jessica Alba (Susan Storm) , Chris Evans (Johnny Storm) , Julian McMahon (Victor Von Doom) rollerinde harikalar yaratmışlar hatta bu roller için kaftan biçilmişler diyebilirim.Çizgi filminden aldığım keyfin daha da fazlasını bana yaşatttı bu film.kesinlikle seyredin.
güzel bir filmdi sahneler oldukça başarılıydı ama ahım şahım bir film değil onu belirteyim lakin büyük bir zevkle izlenir sizi filme esir ediyor ben beğendim filmi 10/7
Film gerçekten güzel. İzlemeden önce kararsızdım. İlk filmi gibi fiyasko mu olacak diye. Ama izleyince süper olduğunu anladım. Efektler olsun konusu olsun gerçekten güzel. İzlemenizi tavsiye ederim.