Fantastik Dörtlü
    3,7
    Fantastik Dörtlü hakkında görüşlerin ?

Esteban-2
    Esteban-2

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Serinin ilki olması nedeniyle daha iyi bir film bekliyordum.Ne yazıkki beklenilenin aksine iyi değil.
    fkocaaslan
    fkocaaslan

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence gayet iidi.Başarılı bir uyarlama olmuş.Ben çok beğendim.Çizgi romanı hiç aratmıyor.Ben bu filme 10 üzeinden 9 veriyorum.
    whoneeddead
    whoneeddead

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi izlenebilir efektleri güzel
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bence kesinlikle çok ii bi film ayrıca çokta iyi bi çizgi roman
    mehtap6
    mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    fantastik filmlerden çok hoşlanmam ama ben bu filmi zevkle izlemiştim.Çok başarılı değil belki ama güzel vakit geçiriyorsunuz.
    erdi1990-kasparov
    erdi1990-kasparov

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmi x-men'e benzetmeye çalışmışlar.olaylar sıradan bir biçimde anlatılmış.Klasik bir şekilde halk kahramanı olayı kullanılmış.Yani dolayısıyla diğer bir filme benzetilmeye çalışılan bir film ne kadar iyi ise bu da öyle birşey...
    berk-ay1987
    berk-ay1987

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    filmde öyle fazla bir hareketlilik yok.yinede hoş olmuş.ikincisinin çok çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
    si-ar
    si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bilindik kahraman hikayeleri ben sadece görsel efektleri özellikle süper nova için izlemiştim :)
    ramazancoklu
    ramazancoklu

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    fantastik bir film olması açısından fena değil makyajlarıda çok güzel enaryosuda belli olan bir film zaten ama çok profesyonelce değil asansörün yanında taş adam ile meşale konuşurken hemen arkalarında net olarak bir adam başkasını çekiyor bu kadar basit bir kamera hatası ayrıca richards ın kollarının uzaması çok basit bir bilgisayar oyunu yine jessica alba nın gücünü kullanması da çok basit ondan daha iyi bir performans beklerdim x - men ile örümcek adama baktığınızda fantastik birr filmdeki güçlerin ne kadar mükemmel kullanıldığını görüyoruz belkide yönetmen koltuğuna sam raimi otursaydı daha iyi olurdu
    Demirtas
    Demirtas

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Beni yormayacak, çok içine almayacak, düşündürmeyecek, güzel ve eğlenceli zaman geçirtecek bir filme ihtiyacım vardı. Ve elimdeki filmlerin arasından Fantastik Dörtlü’yü seçtim. Ne kadar doğru bir seçim yaptığımı izlediğimde anladım. Çünkü tam istediğim gibi bir filmdi. Tamamen zaman geçirmeye yönelik eğlenceli ve zevkli bir film. Filmden almak istedikleriniz benimkilerle aynıysa evde oturup izleyebilirsiniz ama bu tarz filmleri sinemada izlemeye değmez herhalde diye düşünüyorum.
    iste-budur
    iste-budur

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    çizgi romandan sinemaya aktarılan bir filmden daha çok şey bekliyordum,ama bunada şükür.en azından daredevil kadar değildi.idare eder bir film.ama spiderman gibi bir uyarlama izlekten sonra insan çok daha iyisini bekliyor;)
    ersin1945
    ersin1945

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    o kadar iyi bir film değil.filmde adamlar süper kahraman oluyorlar,bir bakmışsınız the end.olaylar yavaş gelişiyor
    karizmatik062915
    karizmatik062915

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    tam bi fantastic film
    widmark-2
    widmark-2

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Fantastic Fourrrrr dı dıdıdtdı fantastic four kome di di .................... başarısız en kötü çizgi romanlardan biri yani filmi
    Chev
    Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    daha ii olabilirdi ama yinede gzl bir dörtlü