3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film bu puandan daha fazlasını hak ediyor...mahsun kırmızıgülden böyle bir film beklemezdim..sıradaki filmini merakla bekliyorum...zaten oyuncu kadrosu yeterli bu kadar ustayı bir araya toplamak kolay iş değil...helal sana mahsun 9/10
25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film ilk gündeme geldiğinde oyunculara baktım mahsun kırmızıgül hariç hepsi tiyatroda dev isimler.Okuduğumda filmin konusunda iyi olduğunu anladım ancak yönetmenliği mahsun kırmızıgül ün yaptığını görünce açıkçası şüpheyle yaklaştım.Bu kadro ve konuya daha iyi bir yönetmen seçilebilirdi diye.Ancak filmi izledikten sonra mahsun kırmızıgülün gayet güzel bir iş çıkardığını fark ettim.Kaliteli bir film olmuş.Böyle kadro kolay kolay bir araya gelmez.Film kalite kokuyor.Her açıdan.Türk sineması açısından gerekten güzel.Umarım böyle kaliteli Türk yapılmaya devam eder...
7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
SÜPER!!! Tek kelimeyle mükemmel bi film, bu günde kadar yapılmış en iyi Türk filmi, hayatta birebir örnekleri olan bu film, bize unuttuğumuzu en önemli değerlerimizi, atalarımızı gösterip ne büyük bi vefasızlık ettiğimizi hatırlatıyor.. Oyunculukta dahil 10/10 Mahsun Kırmızıgül'ü tekrar tekrar tebrik ediyorum
24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle Mahsun kırmızıgül ün böyle bir konuya cesaretle yer vermesi çok güzel bence.Şöyle söleyim ,yok denecek kadar duygusal olmayan bir insan bile bu filmde mutlaka gözyaşlarına hakim olamaz.
Dolayısı ile eleştirmek istediğim nokta,özellikle filmin ikinci yarısında Türk insanının duygusallığından fazlasıyla faydalanılmak istenmiş.ilk yarıda değil ama filmin ikinci yarısı gerçekten duygusal sahnelerde dolu.bol bol ölüm katılmış.şu da bir gerçekki filmin hayatın gerçeklerini paylaşması kesinlikle sürükleyici hale getiriyor ve bir solukta filmi izliyorsunuz zaten.
bir çok otorite bu filmi babam ve oğlum ile kıyaslıyor.her zaman ilkler avantajlıdır ayrıca filmde yakalayacağınız bazı yanlışlıkları sayarsak babam ve oğlumun da gerisinde kalır diye düşünüyorum.onun kadar ustaca değil yani.
Son söz olarak ağlamak ve bu filmle ilgili merakınızı gidermek istiyorsanız gidin.ben özellikle nejat uygurun performansından çok hoşnut kaldım.zaten filmde çok değerli bir kadro var.ama bana göre filmin ustalığındaki bazı eksiklikler bu kadroya yakışmıyor.
izlenmediği takdirde çok şey kaçırmayacağınız bir film.ben abartılı bazı övgülere katılmıyorum açıkçası.bu filmi sinemada izledim.babam ve oğlumu ise evde izledim .babam ve oğlum daha bir başka...sevgiler ve iyi seyirler...
18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşemdi.film ilk saniyelerinden son anlarına kadar sizi alıp götürüyor resmen.film o kadar duygu yüklü o kadar içten ki inanın başından sonuna kadar ağlamadan duramadım.izlemek için verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakediyor.bu filmi herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.izlemeyenler çoooook şey kaçırır.filmde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.bu filme 10 üzerinden 10 verdim ve ilk defa bu kadar hakkıyla bu puanı tereddütsüz olarak bir filme veriyorum.HelaL OlsuN!!!
8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgul un yazıp yonetıp oynadığı bır fılm ne kadar guzel olabılır dusuncesıyle gıdıp helal olsun adama dedığım bır fılm.ayakta alkıslıyorum mahsun kırmızıgul u.ancak bu kadar guzel olabılır 1010.adamın bu fılmde ayrı bır havası var cozemedım.turk sınema ve tıyatrosunun emekcılerınınde etkısı yadsınamaz tabı kı.agla agla bı hal oldum.mutlaka gorun.
11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
anlayamıyorum nedir bu abartı bu filme karşı.hayır herkeste bir mükemmel harika film lafı gidiyo.bizde gercekten harika zannedip meraktan gittikte senaryo herkesin bildiği gibi sıradan oyuncuların hatrına izleyebildim filmi.arkadaşlar ne oldu sinema zevkinize anlayamıyorum.abartmayalım lütfen oyuncuların hatırına 10/6
23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
süper süper süper...
12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben de filmi beğenenlerdenim. Mahzun Kırmızıgül kesinlikle iyi bir hikaye anlatıcısı. Filmdeki olay örgüsü aslında çok karışık ve kısa bir zaman diliminde bu kadar olay bir arada yaşanmaz ama Mahsun Kırmızıgül bunları insanları rahatsız etmeyecek şekilde kurgulamayı başarmış.

Filmde beni rahatsız eden iki tane tasavvur vardı (Mükemmelleştirme ya da basitleştirme diyebiliriz). Biri huzurevinin insanı depresyona sokan hali, diğeri ise doğudaki ailenin dört-dörtlük hali. İki durumunda gerçekte artı ve eksileri olabilir. Tabi bunlara da çok itiraz etmiyorum. Sinema kurgu işidir, gerçekler biraz geride durabilir.

Filmde bir sürü kariyerinin doğruğunda sanatçı rol almış. Sarp Apak besbelli ileride sinemamızın vageçilmez bir oyuncusu olacak. Buğulu bakışları ile dikkat çeken Fadik Sevin Atasoy ise biraz geride kalmış.

Uzaylılardan, ajanlardan, cücelerden ve elflerden bunalan sinemaseverlere filme gitmelerini tavsiye ederim. Bu film bizim yapay sanal bir aleme değil düpedüz kendi hayatımıza odaklanmamızı sağlıyor.
11 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu filmde beğenilecek ne var anlayamadım, bu kadar boş ve çocukça bir senaryo görmedim. Ortaokul 2 öğrencisinin kompozisyonu gibi. (Yıldız Kenter ve işsiz evlat replikleri haricinde). Eğer film içerik, tema veya duygusallık olarak değerlendiriliyorsa bilemem..
13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
iyi oyuncular kötü yönetmenlik, iyi hikaye kötü senaryo, iyi ticaret kötü sanat, fazlasıyla trajikleştirilmiş çünkü bu ülkede dram her zaman kazanır hikaye kopuktu ve öyküde anlatılmaya calışılan masalsılık filmde yoktu. Ama oyuncuları için izlenmeye değer...
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi bi film olmadı.daha doğrusu bu kadar övgüye değmedi(bana göre).Babam ve oğluma taş çıkarır diyenler.Bu filmi izledikten sonra babam ve oğlumu tekrar izlesin.10/6
16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar izlemediğiniz bir film için neden sadece fragmanına bakarak süper film falan yazılır aklım almıyor. Hiç izlemediği filme puan vermek ayrı bişey zaten. Uğur Mumcunun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma cehaleti dediği şey işte bu galiba.
27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
babam ve oğlum dan beri en çok duygulandığım film. Mahsun Kırmızıgülü tebrik ediyorum. güzel bir film olmuş. sadece zeynep tokuş pek iyi oynayamamış, çok yapmacık durmuş. birçok kötü Türk filmlerine göre Beyaz Melek izlenmeye değer. 8/10
27 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İlk yönetmenlik deneyimi ve ilk başarısı tabiki bunda oyuncuların ve müziğinde çok büyük etkisi var yinede başarılı buldum derin ve farketmediğimiz gözardı ettiğimiz önemli bir konuya değindiği için 108