3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar önce şunun farkına varalım ağladığımız veya beğendiğimiz seçilen konu mu yoksa film mi ? Bence hepimizi etkileyen seçilen konunun hassaslığı.
Elbette Mahsun dan bende bu kadarını beklemiyordum ama bu kadar başarılı oyuncudan bu performanslar ile böyle hassas bir konunun filmini çekmesi Mahsun un başarılı bir yönetmen olduğunu göstermez. Ayrıca araya serpiştirilmeye çalışılan konuların tam oturmamış olması da cabası.

Filmde beğendiğim parmakla sayılabilecek bikaç şeyden bi tanesi tabii ki Müzikler.
Herşeye Rağmen Mahsun u tebrik etmek gerekir en azından teşebbüs etmesinden dolayı.
8/10
24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Önemli bir konu olmasına rağmen sanırım Kırmızıgülün ilk yönetmenlik deneyimi nedeniyle yeterince etkileyici olamamış.Yine de izlemekte fayda var.onun dışında oyuncu kadrosu gayet iyi.
22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
türk sineması için umut verici. duygusallık çoğu zaman göze sokulsada konusu ve mesajı itibariyle hoş bir film.7/10
26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Sanırım filmi ilk ’övmeyen’ ben olacağım.Öncelikle ’baş yapıt,muhteşem’ gibi yorumları ’’Babam ve Oğlum’’ gibi bir film varken,bu filme yapmak çok yanlış.Sinemayla ilgisi olmayan bir insan olarak çıkardığı ürünü takdir edebiliriz ama onun dışında fazla birşey yok filmde bence.Herkes ’’Beni çok ağlattı ,çok güzel bir film’’demiş.Ben de ağladım filmde ama filmin ağlatması o filmin güzel olduğu anlamına gelmez ki.Film zaten sadece ağlatmak için yapılmış.Üstüste 6-7 tane fazla duygusal sahne ve ölümler var. Ama bunun yanında babam ve Oğlum da olduğu gibi yan hikayeler,yan temalar hiç yok.Ayrıca biraz fazla uzun geldı bana ve sıkıldım.Mahsun yıllardır kro yakıştırmalarının ve doğulu olmanın ezıklığını ve acısını yaşamış ki bu filmde doğuyu ve kültürünü överek bunun acısını çıkartıyor ve adeta bir Doğu propagandası yapıyor.Doğulu olmak eziklik değil işte böyle kutsal birşey der gibi.Fılmın sonunda verılen istatistik,yaşlılarımızı biz baş tacı ederken siz başınızdan atıyorsunuz mesajı bunu destekliyor zaten..Mahsun’un bır kaç duygusal sahnede çok alık alık bakışları vardı ayrıca. Ağlamasına ağladım ama 2 saatım boşa gitti,nıye geldım duygusunu da yaşadım içimde.Ağladım güzeldi dıye yorum yapılmaz,hiçkimse filmi incelememiş ve critic etmemiş burada
3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Film dram içeriyor hani trajedi üzerinden zaman geçince komedi olurmuş ya öyle de birşey var 😃
Yola çıktıktan sonra üç dört kişi öldü biri ateist oldu birde güneydoğu inanılmaz misafirperver göstermiş
Çokta büyük ustayı aynı filmde kullanmış biraz ağır gelmiş yine de izlenebilir
26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgülü tebrik ederim iyi bir yönetmenlik sergilemiş ama senaryo,filmdeki diyaloglar çok bayağı ve de film çok sıkıcı olmuş.
27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
konservatuarda okumasının faydalarını gormeye basladık mahsunun muzıgınıs evmem ama akıllı adam kesınlıkle fılm cıddı saglam olmus ıkıncı yorumum bu
14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bir arkadaşımız bazıları filmi değil kusurları izlemeye gidiyor demiş ama film izlenmeden zaten kusur bulunmaz ki.Yani filmi yeterince alıcı bir gözle izledik.Söylediğim gibi eğer ki o kadro olmasa film bu kadar gişe yapamazdı.Bir kere film direk göze parmak türünde mesajlarla dolu.Yani o mesajlardan kendi açımdan almam gereken bir şey yok.Onun dışında filmdeki tek farklı konu Yıldız Kenter’in aşkıydı.Onuda gayet başarılı işlemişler ve oynamışlar.Filmin gerisine bakıldığındaysa hiç üstüme alınmamam gereken mesajlardan ve nasihatlerden ibaretti.Sonuçta Mahsun Kırmızıgül’ün ilk denemesi.Bu yüzden filmin üzerine çok yüklenmek istemiyorum.Umarım ilerleyen zamanlarda sinemacılığa devam etmek isterse bu tür uyarıları dikkate alarak yine böyle sağlam kadrolarla güzel filmler çeker.(ilk kez bir Türk filmini bu kadar eleştirdim sanırım.Halbuki benim Türk sineması savunuculuğum dillere destandır.Siz düşünün artık.)
2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Kırmızıgül,magazin bir figürü olduğu için pek sinemasal bi yeteneği olmadığına inanıyorum.Filmdeki kadroya bakınca,m.kırmızıgül dersine çalışmış birşeyler yapmış inancıyla izledim.Ama malesef kırmızıgül sinema yeteneğinden uzak biri.Dostlar alışverişte görsün bizi alkışlasın filmi olmuş.
30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül’le açıköğretim dersine hoşgeldiniz.Eğitici-Öğretici bir film yapma işine soyunan vatan evladı modunda mahalleli bir kardeşimiz olan müzisyen Mahsun Kırmızıgül’ün bu ilk filminden zihnim apaydınlık olup çıktım.Bukadar bilgi bünyeye zarar ama nedense biz bu öğretilenlerin hepsini biliyoruz.Her üç kişiden beşinin şair olduğu memleketimde hala bu kadar basit cümlelerin insanları tavladığını görmek üzüyor insanı.'Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zor'dur demiş Einstein.Fragmanını görene kadar ruhumun görmediği bir filmdi.Anlam veremedim.Dedim yine kesintisiz duygu sömürüsüne bilet koçanı dayanmayacak.Kadrosuda bir yığın insanı sinemaya toplamaya değecek kadar harika.Önyargımı yıktım ve izledim.İşin ilginci şu ki ;fragman filmin iyi olabileceğini düşündürdü banada, insanlarada...Filmde konu namına hem birşey yok, hem de çok şey var:Huzurevinde yaşam, Anadolu ne güzel ne şahane bir yerdir keza Tuz Gölü Güneydoğu Anadolu’da aile anlayışı...Ama tüm bunları bir araya getirdiğimiz zaman ortaya bir film çıkmıyor, bir skeçler toplamı çıkıyor.Ne bileyim cirit belgeseli çek,Dicle belgeseli çek,huzurevi belgeseli çek ama bunların hepsini biraraya getirip film çekme...Bütün replikler öylesine tiyatral ki, seyirci olarak filmin başından sonuna kadar mesaj almaktan otomatik portakal daki alex in haline gelip'Bundan sonra söz büyüklerime saygıda kusur etmiyeceğim' hissi kaplıyor insanı.Olayların hepsi 3.sayfa haberlerinde karşılaşabileceğimiz türden.Bir vicdan muhasebesi,bir duygu seli,bir stv dizisi maneviyatı esip gidiyor.Yönetmen ve ekibi 'Dur şunu da koyalım,dur şurdan yüklenelim,burası çok iyi ağlatır'diye derin derin düşünmüşler gibi geldi bana...
13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ali Sürmeli Muhteşem Bir Oyunculuk Gösterisi Sunuyor.. Süresi fazla değil ama süper oynamış..

Ali Sürmeli Gerçek bir Aktör.. (Muhtar) rolünde izleyebilirsiniz..
15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilk deneme için güzel olabilir fakat 2-3 sahnesi ve güzel konusu dışında pek bişey yoktu ya da eksik bişeyler vardı.. 10/7
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
10/10
Filmi çok beğendim, çok güzel bir konuya dikkat çekmişler. Salonda ağlayan insan sayısı oldukça yüksekti. Filmin son sahnesindeki istatislik biz büyükşehirde yaşayan insanlara bir nevi göndermede niteliğindeydi . Mutlaka izleyin arkadaşlar.
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme mutlaka gidin.tek kelimeyle bir başyapıt. sinemadan çıkanların %80 i benim gibi ağlıyordu 10 üzerinden 10
4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filme beni zorla soktular ve önyzrgılı oldığum için utanmam 20 dakika sürdü . Türkiyede büyük oyuncular var ve malesef biz bunun farkında değiliz. hayatımda gördüğüm türk filmlerinde en iyi mekanlar bu filmdeydi ve çıktığımda annem ile babama koştum bir arkadaş yazmış gerçektende ulus olarak kaybettiğimiz değerleri anlatıyor hele filmin en sonunda yazan yazı gerçekten çok anlamlı .