Beyaz Melek
3,7

sihirbaz-26
sihirbaz-26

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
geleceğinde bunlarla karşılaşmak istemeyen için başarılı olmuş bu tarz filmler olmalı hayatımızda..
ozan-ozan-aydogan
ozan-ozan-aydogan

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
konu güzel seçilmiş ama yönetmen kaynaklanan problemler var
206wrc
206wrc

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel bir film! kolay kolay ağlamam ama beni ağlatan 3. türk filmi. emeği geçen bütün herkesin eline sağlık. huzur evleri toplumsal bir kara lekedir, bu vurguyu filmde çok güzel dile getirmişler!!!
Nilguen Gueney
Nilguen Gueney

16 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar hayatımda izlediğim en güzel en anlamlı duygusal film.
Ve herkesin izlemesini tavsiye ederim
huseyinekiz1907
huseyinekiz1907

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hiç kimse bu filmi izlemeden yorum yapmasın derim.bazı kişiler mahsun kırmızıgül ile sinema terimlerini yan yana koymak istemeselerde unutmamak gerekirki sinemaya gönlünü veren bu kadar ünlü ustayı mahsun kırmızıgül yan yana getirdi.bence bu takdir edilmesi gereken bir başarıdır.bu kadar usta oyuncunun oynadığı bir filmin kötü olacağını sanmıyorum.ilk izleyenlerden biride ben olacağım.
amert-21
amert-21

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mahsun kırmızıgül ü gerçekten tebrik ediyorum onu eleştirenlere bu film kapak olsun bende alemin tek kralı var oda mahsun kırmızıgüldür
thetralbarmen
thetralbarmen

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Merhaba herkese öncelikle bu filim seyridilmeli ve destek olunmalı ,Neden diye soranlara şu cevabı vermek istiyorum.Çünkü bir baş yapıt ve Türk sineması için bir dönum ,insan a umut sevgi ve fedekarlığı anlatan bir baş yapıt olduğuna inanıyorum.Sevgi ve saygıylarla
uugg55
uugg55

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok beğendim atasına ailesine bu denli sahip çıkan ve saygı duyan insnların varolduğunu bi filmde de olsa görmek çok güzeldi.mahsun kırmızıgül'e teşekkürler.
tuncay-polat27
tuncay-polat27

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
babam ve oglum kadr olmasada bence mükemmel olmuş.belki insanlardaki anne baba sevgisi ve saygısı biraz daha yeşermiştir ayrıca gerçekten doguda yaşlılara daha fazla sahip çıkıyolar dogululara saygım dahada arttı
ezgieksioglu
ezgieksioglu

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film panolarda tanıtımını gördüğümde Mahsun Kırmızıgül den yönetmen senarist mi olur demiştim ama kesinlikle yanıldım bugün gittik filme film boyunca ağladım diyebilirim hem ağlatıp hem güldürmeyi profesyönelce başaran bir film kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Tebrikler Mahsun Kırmızıgül e... Emeğe sağlık
balta3526620
balta3526620

19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya kardeşim neden insanlara önyargıyla yaklaşıyorsunuz ki bende mahsunun kişiligini begenmiyorum ama senaryo olarak çok başarılı ve farklı bir film olmuş helal olsun ...gercekten beklemıyordum bukadar. teşekkürler
buussse
buussse

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Beyaz Melek oturduğum koltukta ,beni düşündüren ve ağlatan tek film. Sinemadan çıkınca anneaneme koştum ve geceyi onda geçirdim. Kaybettiğimiz değerleri bize yaşatığı için Mahsuna kocaman bir bravo, onu tanısam ona şöyle seslenirdim. Seni doğuran anneye helal olsun. Beyaz meleği mutlaka görmelisiniz ama mutlaka.
bksln
bksln

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
unuttuğumuz veya farketmediğimiz bazı şeyleri gözümüze sokan bir film izlediğime hiç pişman olmadığım bir film. Oyunculuklar mükemmel mahsun kırmızıgül dahil.
as-sefuk
as-sefuk

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ben filme bayıldım.Harika olmuş M.kırmızıgül'e yakışan bir senaryo ve oyunculuk.Umarım devamı gelir.Ve herkese tavsiye ederim verdiğiniz paraya değecek:))))))))))
esra-8840
esra-8840

20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filme bugün arkadaşımla gittim ve hiç pişman olmadm hatta iyiki gitmişim.M.Kırmızıgül ün ilk denemesi olmasına rağmen muhteşem olmuş.ondan böyle güzel,duygusal filmlerin devamını diliyrz ve bu arada Sarp Apak da rolüne çok yakışmış bence.tekrar tebrikler tüm ekibe...yanınıza da selpak almayı unutmayn göz yaşlarnz kendiliğnden yanaklarnzdn süzülecek:)