Beyaz Melek
3,7

hafizeozdemir87
hafizeozdemir87

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
beyaz melek.......tek kelimeyle özetlersem film ''muhteşem''müzikler,konu,kadro bu hayatta en kıyımsız olduğum konu yaşlılardır bu filmde de öyle oldu, filme girdim bir başladım ağlamaya ta ki bitene kadar..milletten utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım.Ben geç dünyaya geldiğim için benim annem babam da yaşlı ama onlar o kadar sevimli o kadar iyiler ki ve iyi ki benim ailem...filme gidin ve maalesef çoğu insanın yitirmekte olduğu değerleri siz kaybetmeyin..ve son olarak şiddetle tavsiye edilir!!!
orkon
orkon

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film tempo olarak güzel başlıyor ve sonra yavaşlıyor öyle de bitiyor.. çok sıkıcı sayılmaz yani sonunu görmek istiyorsunuz.. usta oyuncular sanki hep bildiğimiz sevdiğimiz rollerindeki gibi.. konu olarak çoğu duygusal ögelerden birer parça eklenmiş ve özellikle gözyaşı beklentisi var. bence diğer son dönem filmleriyle kıyaslarsak çok masraflı bir film gibi görünmüyor ve izlenmeye değer yeterince başarılı olduğunu düşünüyorum.
zelaluzmez
zelaluzmez

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle süperr olmuşş kötü diyenler filmden anlamıyorr
zmert06
zmert06

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kabus gibiydi bian ara vermeyecekler sandım -diğer yarısına bakmadım - bu neydi anlamadım ilk sahneden birinci yarının son sahnesine kadar bitsede gitsem die gözüm baktı.....ne basit bi dille anlatılmış ... zeynep tokuş hiç rol yapamamış ... bu nası bi -film diemeyecem- şey di ???
mnobree
mnobree

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Hic abarti kelimelere gerek yok kesinlikle, guzel bir film, izlenilebilir, bu kadar! Oyle harika yada mukemmel degil. Ayrica filmin son sahnelerinden birinde tanimadigim bir dilden konusulmasi hic hosuma gitmedi.
sarisin-sedef
sarisin-sedef

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence güzel bir filmdi.. ben çok beğendim.. herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.. mahsun kırmızıgül çok iyi bir film yapmış onu tebrik ediyorum..
subanka
subanka

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
realist davranmam gerekirse böyle bir film beklemiyordum.acı tatlı her yönüyle izleyiciye ii yansıtılmış.
hakansakarya
hakansakarya

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül'den dolayı valla önyargılı gittim.Mahsun beni yanılttı. Yapım ve oyuncular harika idi. Bütün herkesin bu filmi izlemesi gerekiyor bence. Bu filmi izleyip insanlığımızı gözden geçirmeliyiz. Bazı gerçekleri değiştirmek için birşeyler yapılabilir gibi geliyor.
redrose7373
redrose7373

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence çok başarılı bir film.Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik ediyorum. Herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum
nilayy94
nilayy94

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence çok güsel ve duygu yüklü bir film.ben konusunuda beğedim açıkçası.bravo mahsun kırmızıgüle
sevda-8522
sevda-8522

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sinamaya gitmeden önce bu kadar güzel bir sonuçla karşılaşacağımı sanmamıştım.İzledikten sonra ne kadar mükemmel olduğunu anladım.Mahsun kırmızıgül deyönetmenliğini ispatlamış oldu bence.Oyuncularda harikaydı....
pervinsenyuz
pervinsenyuz

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle Mahsun Kırmızıgül'ü ve tüm emeği geçen sanatçılarımızı Yıldız Kenter,Erol Günaydın,Gazenfer Özcan, Nejat Uygur'u ve diğerlerini tek tek tebrik eder ellerinden öperim. Ben filmi izlemeye başladığımın 60.saniyesinden son anına kadar ağladım. Ağlamamın nedeni ve filmin özetle konusu ise şu;
Şehirleşme denilen olay, olgu, yaşam standartı ne dersek diyelim fark etmez. Betonlaşan şehirlerle birlikte yitirdiklerimizi gözler önüne sermekte bu film. Betonlaşan duvarlarla birlikte duygularımızıda nasıl kaybettiğimizi ve bizi insan yapan bu değerleri nasıl olupta unuttuğumuzu gözler önüne sermiş. Burada yaşananlar gösteriyor ki betonlar arasında yaşayanlarla toprakla yaşanyanlar arasındaki fark böylelikle ortaya konuluyor. Hepinizi tebrik ederim.Tüm gözyaşlarım benim ama tüm alkışlar, ögvüler, hatta artan mutluluklar hepinizin olsun.Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek isterim.
elifbeyza55
elifbeyza55

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence hayatımda izlediğim en ğüzel filmlerden biriydi.yapımcıda we kadroda da sorun yok.bu filmme kötü diyenlerdde mi bir sorun war bende mi anlamadım?
neseelmas
neseelmas

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin gerçekleri yansıttığını düşünüyorum.Evet film sadece bir konu etrafında sürüyor ama o konu bile herşeye değmiş bence.Yaşlanmak hayatın en zor dönemi we yalnızlıkla geçen bir dönem.Büyüklerimizin birer hazine olduğunu lütfen onları kaybedince anlamayalım.En çok ilgiyi hakkettikleri dönem onları yalnız bırakmayalım.Filmin bu mesajı wermesi çok güzel.
rozalinda
rozalinda

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
türkiyede bu kalitede bir filmin yapılabileceğini hiç düşünmemiştim.mahsun kırmızıgülü tebrik ediyorum böylesi önemli bir konuya değindiği ve kültürde yozlaşmanın doğurduğu acı sonuçları gösterdiği için teşekkür ederim