Recep İvedik 7 hakkında görüşlerin ?
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Recep İvedik 7 filmi diğer filmlerden farklı olarak Disney Plus'ta yayımlandı. Filmde alışılmış bir Recep İvedik karakteri yoktu aslında.Normalde Recep İvedik, absürt şeyler yapan, topluma ya da şahıslara ters düşen, cazgır ve uyumsuz bir karakterken bu filmde Disney'in etkisiyle ''Sosyal Adalet Savaşçısına" dönüşmüş.Bu aslında İvedik kitlesine hitap eden bir durum değil, resmen başkalaşım göstermiş.Şahan GÖKBAKAR aslında bu filmde İVEDIK'i değil kendini oynamış.Twitter'dan takip ettiğimiz fe Şahan'ın doğadaki yangınla mücadelesi, ülkenin içinde bulunduğu duruma veryansınını görebiliyoruz.İzlerken İvedik'i değil, ŞAHAN'ı izliyor dedim. Recep İVEDİK'i komik yapan durumlara verdiği absürt, yabani ama keşke ben de bunu yapsaydım dedirten tepki ve yaklaşımlardır. Doğa'yı koruma mücadelesi, doğal yaşamı sevmesi hoştu.Ama bu filmin karakteri ve doğasıyla örtüşmediği gerçeği var.Diğer serilere göre argo, küfür vb. yok gibiydi.Kırmızı Şeytan'ın yanması duygulandırdı çünkü diğer filmlerde de simge bir araçtı. Müteahhit Enver'in filminde alnına çamur koyacağız güzel göndermeydi akıl da kalıcı. Biraz uzun olmuş ve akıcılık problemi var. Yine İzmir'in Bergama ilçesindeki Kozak Yaylası'nı tanıtması güzel olmuş. Bir de işte Müteahhit Erdem karakterini, Survivor sunan İrfan karakteriyle görmek biraz tuhaf olmuş.Başka oyuncular da tercih etmek gerekir.Tamam İVEDIK'lerin hepsi ayrı bir dünyada İVEDİK diye farz edebiliriz ama etkiyi düşüren bir olay bu.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bence Recep İvedik memleket meselelerine ironik bir şekilde değinerek toplumsal bir mesaj vermiş. E, haliyle toplumsal mesaj işin içine girince komedi geri planda kalıyor. Ben beğendim doğrusu. Küfretmeden önemli konulara değinmiş, biraz da mizahı katınca eğlenceli bir vakit geçirdik ailecek.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
''Güzel film çabuk bitermiş'' derler ya. Bu film bitmedi gitti, sürekli bitmesine ne kadar kaldı diye kontrol ettim ve nihayetinde yarıda bıraktım. Ne yazık ki gülemedim.. :(
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Diğer serilerden alakası yok,hep bir gönderme yapılmış iyi güzel ama gülmek için izliyecekseniz hiç tavsiye etmem ne zaman bitecek diye bekledim sürekli vakit kaybı
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Sadece kadın hakkını yüceltip,güncel ülke konularına değinilmiş ve komediden uzak zaman kaybı bir film 1.si dışında boş seri.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Güldür Güldür laf sokma ki onlar bu filmdekinden 10 kat daha kaliteli oyuncuları var, film değil laf sokma üzerine sipariş film olmuş (olmamış) . Zaten Şahan da kendine yakışanı yapmış. Rüzgâra göre yön alıp film çekmiş.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ülkenin tam olarak oldugu durumu anlatmış....
Devlet ile dalga geçmiş diyenler hükümet ile devleti birbirinden ayıramayacak cahil..
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Oncelikle sunu belirtmeliyimki fanatik bir recep ivedik fani olmam sebebiyle herkesin acimasiz bir sekilde elestirdigi zamanda bile bir cok kisinin karsisinda olmustum taaki bu filme kadar Aceleyle cekilmis ve sanki akli sira birilerine cevap verme niyetinde olmuscasina
murat dalkilicin bile neden olaya dahil oldugunu bile anlamadim sanki filmin sonunda devreye girip kahraman olacak sandim nasil filmden kayboldugunu bile anlamadim sikilmaktan anliyacaginiz siradan ikinci sinif bile diyemeyecegim berbat otesi bir film demiyorum yapim olmus bir yildizi bile mecburuyetten verdim bilinmesini istedim
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Saçmalık 2 saat uyuyun daha iyi vakit kaybetmeyin boşuna.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film iyi ki sinemaya çıkmamış.serinin en az izlenen filmi olurdu.Her seride bu defa kurtardı derken bir önceki filmi arar olduk.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü özlediğimiz bir iki replik harici gülümsemedik. Film yapmak için yapılmış bir skec sadece . Hayal kırıklığı
10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Eski recep ivedik tadı yok. Konuşması bile farklı. Konu zaten hiç sürükleyici bir biçimde işlenmemiş.
11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bugün izledim hiç tavsiye etmem. Çok sıkıcıydı
Keşke hiç bu 7 yi cekmeseydin.
Onun icin hiç izlemeyen varsa bence boşuna izlemesin zaman kaybı. .
10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Disney platformuna sırf bu yüzden üye oldum. Harika bir film akrabalarıma da tavsiye ettim herkese tavsiye ediyorum.
10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
ailecek çok eğlenerek izledik.Şahan gibi ustalar iyiki var emeklerine sağlık.Ayrıca ormanı korumak için verilen mücadeleyi bu kadar esprili anlatabilecek kaç kişi vardır bu ülkede