İREM DENİZ
1 değerlendirme
16 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Beğenmeyen arkadaşları anlayamadım. Çok güzel toplumsal mesaj vermiş. Amaç burada toplumu bilinçlendirmek. Yaşanan olaylara tepki veren bir Tarkan bir de Şahan Gökbakar olmuş. Gerçekten tebrik ediyorum.spoiler:
İzlediğim en kötü recep İvedik filmiydi Disney plus a sırf bu film için kayıt olmuştum.Şahan Gökbakar ın belkide yaptığı en kötü film bu olsa gerek umarım daha iyi işler yapar eski formunu yakalar
Filmi izyleyip nedense kimsenin fark etmediği yada fark etmek istemediği hususta yazacağım,filmin açılış sahnesi Recep İvedik gelen yüksek elektrik faturasını görünce bunun mesuliyetinin nedense Tesla ve Edison''da olduğunu düşünerek onlara bela okuyup hakaret ediyor ve de film benim için burada bitiyor.Bundan sonrasında daha ne söylenebilir ki.
Film sıkıcı geçti benim için, şuanki durumları espirili bir dille anlatmaya çalışmış ama başarısız olmuş malesef filme son ana kadar şans verdim bitince vakit kaybı olduğunu anladım ilk 3 seri havasında bir seri görmek dileğiyle
Zaman kaybı. Saçma bile değil. Boşuna izlemeyin. Diğerleri çok kaba sabaydı bu kaba Saba bile değil. Kendi çapında toplumsal farkındalık yaratmaya çalışmış.
İğrenç zaman israfı Türk halkına hakaret mizah severler hakaret. Bunu izleyenler kendini aptal yerine konmuş hisseder ben birazcık izleyebildim gerisine dayanamadım
Ben bu filmi gülmek için açtım ama hic gulmedim. İlla sosyal mesaj içerikli film izlerim diyen olursa başka daha kaliiteli flimler de var. Hele avukat cok itici bir karakter.
Ya filmde resmen komedi yok resmen siyaset yapmaya gelmişler. Keşke Recep İvedik 6’dan sonrası olmasaydı. Bu hiç Recep İvedik değildi resmen yerine başka birisi gelmişti. Hiç tavsiye etmiyorum
Gülmek için bekledim bekledim ve bekledim…sonuç sıfır…hayatımdan giden dakikaların hesabıda ahirete kaldı…disney+ ın bayaa zengin bir kanal olduğunuda görmüş olduk böylelikle