Recep İvedik 7
    Recep İvedik 7 hakkında görüşlerin ?

oguz sahin
    oguz sahin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Berbat ötesi bir film olmuş bütün bundan sonra isterse 9 10 çıksın bir daha kesinlikle izlemem Recep İvedik filmini 2 saatlik zaman kaybi
    Bilge UZEL
    Bilge UZEL

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Böyle bir konuyu ele aldığı için tebrikler. Keşke herkes izleyebilse. Çok komik değil ama farklı konulara değinmiş. Biz çok sevdik.
    AsTa Lahmacun
    AsTa Lahmacun

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Ben böyle iğrenç bir film görmedim. 1Seri ile hiç alakası yok. 2Günümüze göndermeli bir film hep ekonomiye gönderme yapılmış. 3Kadın haklarına aşırı ağırlık verilmiş dizinin konusu bu olmamalı. 4Oyunculuklar aşırı berbat. Sonuç olarak hayatımdan 2 saat boşa gitti izlemeye değmez umarım yayından kaldırırlar iğrenç
    mehmet bilgin
    mehmet bilgin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Diğer filmlerle bağlantısı pek kalmamış. Pek gülmedim. Ailece vakit geçirmelik olmuş. Beklediğim Recep İvedik bu değil. Ne oldu sana Şahan bey :(
    Nilgün Tekin
    Nilgün Tekin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Hiç olmamış 2 saat zaman kaybı, bundan önceki serileri iyiydi ama bu hiç olmamış kusura bakmasın....
    Mağdur Adam
    Mağdur Adam

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Yani kısacası şöyle diyeyim. Bunu izlemektense recep ivedik 1_2_3_4_5 ve 6. Bölümleri tekrar izlemek daha mantıklı. Başlarken güzel ama 2 saatin 1 buçuk saati gercekten boş. Gönderme de var sanki. Peki neden? Diren Yutan diyerek amac ne? Gerçekten sıkıcı üzülerek diyorum bunu. Recep ivedik 8 çıkarsa bir gün merak etmeyeceğim. Bu arada disney karlı çıktı. Biz disneye sırf bu yüzden üye olduk. Üzüldüm ya ne diyeyim. Olmamış be Abi. Filmin adına ekleme yapsam iyi olacak. Bence RECEB IVEDIK KENDİNİ 7 dersek daha doğru olur.
    Sevimli Kalpler
    Sevimli Kalpler

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Propaganda amacıyla yazılmaya çalışılmış.Biz bu filmi gülmek için izliyoruz beyinlerimiz yıkansın diye değil.Keske amaç sadece insanları güldürmek olsaydı tencere tavayla bilinçaltını batırmaya çalışırken film resmen kendini batırmış
    Veysel Elhazar
    Veysel Elhazar

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Öncelikle güzel bir film olmuş ama 1,2,3,4,5,6 kadar komik değildi bunu kabullenmemiz gerek ve eğer hayırlısıyla 8 çıkarsa bu hataları kesinlikle düzeltmeleri lazım recep ivedik serisi ciddi manada çığır aşmış bir komedi filmi ama maalesef 7 o kadar komik değildi emeği geçenlerin ellerine sağlık
    Behlül Yaşar
    Behlül Yaşar

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Komedi disinda ne ararsan var. Tamamen siyasi mesajlarla dolu. Yazık oldu Recep İvedik 8 i boşuna kimse beklemesin. Şahani Şahan yapan bu millet mahsun gibi gommesinide bilir. Geçmiş olsun.
    ÇAĞLAR FIRAT
    ÇAĞLAR FIRAT

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Recep ivedik serilerinin hayranı olarak bu seriyi pek beğenmedim aslında biraz celal ve ceren tadında filimler yapılsa daha çok yakışır Şahan'a
    H-mit SS_NN SsGn (TURK__H-mit_ssGN)
    H-mit SS_NN SsGn (TURK__H-mit_ssGN)

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    İyi ki sinemalarda ne yayınlanmadı ana avrat söverdim izlemek isteyenlere tavsiyem 2 saat gidip belgesel izleyin boşa 2 saatiniz gitmesin
    Nuri Yılmaz
    Nuri Yılmaz

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    6 ya göre güzel . Hem görsel açıdan hem de komiklik anlamında film güzeldi. Eskiler gibi güzeldi
    Mücahit Dilek
    Mücahit Dilek

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    ya hiç bir sahnesi komik değil serinin en güldürmeyen boş filmi komedi yok nerde recep ivedik 1 2 3
    Tolgakocak
    Tolgakocak

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Çok güldüm güzeldi bence yanlız esptiler hep aynıydı biraz farklı olsaydı daha iyi olurdu bu arada bu senaryo daha önceki serilerinde vardı tekrarı neden yapmışlar ilginç biraz tekrar senaryo gibi olmuş
    chiwsoi
    chiwsoi

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Cok mantikli hatta tam bu donemi anlatmis coksell