çok basit konu ama seyrettiriyor ya. Anlaşamayan eltiler hikayesi. Sürükleyicilk başarılı. Bir solukta izlenisi eğlendirici türk komedisi. Çereslik tabi. Oyunculuklarda gayet başarılı.
Füsun Demirel detayı hiç iyi olmamış. Pkk yanlısı birisini beyazperde de görmek istemiyoruz. O'nun dışında film gayet eğlenceli. Abartılarla da dolu ama olsun o da işin espirisi.
Hayatın içinde böyle tiplerin olduğu kesin. Hatta sade diye evinizin beğenilmediği evinizde pembe renklerin çiçek böceklerin olmamasının sorun edildiğide bir gerçek. Sadece biraz abartılmış ama senaryonun ortasından sonrasına inanamadım. Tüm bunlardan sonra o kız nasıl etkilendi o kadındanda tüm hayatını attı bir köşeye çocuk derdine düştü etti film bitti inanılmaz.
Çok güzel film bayıldım bidaha izlemek istiyorum gördüğüm en güzel filim di bu eltisiyle savaşıyo çok güzel ya bayıldım filme çok güzel izlemenizi tavsiye ederim
Eglenceli bir filmdi. Turk ailelerinde sıkça yaşanan siradan kiskanclik olaylari biraz abartili bicimde işlenmiş. Mizah dedigin de zaten biraz abarti degil mi zaten?!
Dehşet ve harika bir filmdi süper aşırı komik. Başarıların devamını dilerim. Sinemada izledim yine çıksa yine izlerim param sonuna kadar helal olsun bu film olmuş
Çok basit, fazla emek/ para verilmeyen, son derece ucuz bi prodüksiyon olmuş. Bütün film iki eltinin birbirine terslik yapmasını işliyor. Ara sıra yinede güldürüğü için 3 yıldız. Izlenilebilir. Ama fazlasını beklemeyin.
normalde film izleme niyetinde yerli film tercihim asla olmaz arkadaş açtı izledik öyle. klasik bir türk komedi filmi. çok bir beklentiyle de izlememek lazım. gülme niyetiyle açıp izlenilecekce gayet güldürür. eleştiri amaçlı izlenilecekce tabii ki eleştirilecek çok yönü bulunur, ama zaten filmin öyle bir amacı yok. bir toplumsal mesaj bekleme ya da ders niteliğinde izlenilecek bir şey değil -ki bu filmden öyle bir beklentiye girenleri de anlamıyorum-. kadın yozlaşmasi, kadın değerini küçumsüyor bilmem ne bla bla bla. ya zaten günlük hayatta yok mu böyle tipler fazlasıyla var hayatını sosyal medyaya göre idame ettiren , gösterişci, samimiyetsiz vs. filmde bunu komedi türünde sunmuş (mizah demiyorum çünkü ne bir özgünlük var ne de bir yaratıcılık) çünkü bu tiplemeler bakıldığında gülünülecek haldeler, absürt, amaçsız bir hayatları var. senaryoya yapılan eleştiriler aslında bir nevi hayatını bu şekil yaşayanlara eleştiriler. birazda ne beklentiyle ne amaçla izlenildigine bağlı. gereksiz duyara gerek yok, zaten bu aralar her şeyde gereksiz bir duyar kasan bir topluluk var sonumuz hayrola, ortasını tutturan yok. gupse özay ortalama bir oyunculuk sergilemiş . senaryo klişe , günümüze çok da yabancı değil. abartılmış biraz ama böyle abartılı tipler günümüzde de mevcut. öylesine izlenilecek bir film . zamanıni çok değerli harcayanlar zaten sizin burada işiniz ne gidin zihinsele karşı dokunaklı filmler izleyin bu öyle bir film değil. amannn gülün geçin işte.