Eltilerin Savaşı
3,7
Eltilerin Savaşı hakkında görüşlerin ?

Ömer Kara
Ömer Kara

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

20 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı, basit bir film, arkadaşın komedi filmi istemesi sebebiyle gittim, hayatımın en saçma iki saatini geçirdim. Bu Gupse Özay mıdır nedir sinemadan uzak tutun onu. Sinema sanatına hakaret derecesinde kötü filmler yapıyor. Evlerden ırak :/
Eyup Sabri Tekin
Eyup Sabri Tekin

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
film harika beğenmeyenler eminim recep ivedik tayfasıdır. 10 numara film olmuş. Gülmek isteyenler kesinlikle gitmeli. Recep ivedikin prim yapmasına izin veren danhgalaklar beğenmese de olur
Yıldız Demir
Yıldız Demir

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Hayatiminda izledigim en bok film yazik verdigim paraya su yorumu bile yazmak icin iki saatir ugrasiyorum hesaplayin nasil bir nefret ettim flimden de sirf sizde paranizi ve vaktinizi bosa harcamayin
havvakus93@gmail.com
havvakus93@gmail.com

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
BEğenmedim diyen kesinlikle karalama propagandası yapan kişilerdir . Film efsane . Ailenizle oturup izleyebileceğiniz hatta bekarların evlenip eltisine nispet yapmak isteyeceği çok komik bir film. Gupse beceriyor bu işi
Özge K.
Özge K.

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Ev hanımlarını rencide eden hatta salak diyebilecek kadar ileri giden rollerle sulu şakalarla dolu bir film. Zaman katili bir senaryo! Gülse Birsel’in olmadığı bir filmden komedi filmi olmuyor maalesef filmi uzatmak için boş boş sahnelerle dolu gelin kaynana elti üçlemesi ile ne bekliyorsanız o işte hiç yaratıcılık yok oturup 1 saatte yazılmış 1 günde çekilmiş hiç para harcanmamış belli. Türk toplumuna bu kadarı yeter dediler heralde
Tugba A
Tugba A

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Kahkalarla güldüm diyemem ama genel olarak eğlenceli bir film,Gupse Özay karakterini güzel gözlemlemiş tam bir elti olmuş.Eğlencelik,izlenebilir bir film.
Emir Güllübaş
Emir Güllübaş

18 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel çok güldüm ailecek güldük eğlendik eline sağlık gubse özay Merve Dizdar ve diğer oyuncular
ali veli
ali veli

18 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Böyle berbat bir film görmedim. Tamamen gereksiz. Yapılan espriler boş hiç gülmedim ama hiç. Verilen paraya yazık.
Erkanbosdurmaz
Erkanbosdurmaz

18 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar saçma sapan film olamaz. Film demek bile yanlış olur bence. Sakın gitmeyin, paranıza yazık.
SensizOlmaz
SensizOlmaz

17 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok komik değil ama çok eğlenceli bir film.Bence verdiğiniz parayı kesinlikle helal edeceksiniz.Oyunculuklar zaten muazzam diyebilirim.
Fatma Korkut
Fatma Korkut

17 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Gupse özay ı sevdiğim için gittim fakat çok sıkılıp film bitmeden çıktm. Oyunculuklar başarılı ancak olaylar çok aynı tekduze
aslıhan ceylan
aslıhan ceylan

17 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film genel olarak çok eğlenceliydi hatta bazı sahnelerde gülmekten gözümden yaş geldi. Gayet başarılı bir film kesinlikle tavsiye ederim
Erdncyldz
Erdncyldz

17 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Buradaki 'kesin gidin', 'çok güldük' gibi yorumları okuyup tercihimizi bu filmden yana kullandık ama kullanmaz olaydık. Hem vaktinizi hem paranızı boşuna yazık etmeyin!
Mayis Sikintisi
Mayis Sikintisi

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Gupse Özay'ın Görümce filminin devamı gibi olmuş. Gupse Özay'a bu film tarz roller yakışıyor. Yalan Dünya'da da benzer fettan bir rol canlandırıyordu. Ama filmden pek zevk almadım.
Puppy Gamer219
Puppy Gamer219

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Paranıza ve zamanida yaık berbat +6 kesinlikle değil +13 olmalıydı en azından Gupse Özay yine hayalkırıklığı