Sevdeclngr
1 değerlendirme
7 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Fazlasıyla komikti gerçekten moraliniz yerine gelsin istiyorsanız izleyin hem çok iyi oynuyorlar hem çok iyi rollere girmişler yani herkese kendi rolü çok yakıştı
Berbat bi deneyimdi, birdaha Türk filmi izlemeyi düşünmemeyi yineledi hafızam. Kesinlikle bomboş kadronun kendi iöinde güldüğü ama izleyenlerin kesinlikle gülemediği bir film..
Beklentimin altında bir film. Bir kaç sahne dışında gülmedim. Ama bu film yokluğunda izlenebilir. Gittiğinize pişman olmazsınız ama kahkaha da atmazsınız.
İki defa izledim ikisinde de kahkahalara boğuldum gerçekten süper bir film. Ailelerin hep birlikte izleyebileceği, bugünki toplumumuzu yansıtan bir film. Dileyen dilediği dersi çıkarabilir filmden. İyi seyirler
Etlilerin savaşı gayet güzel bir film özellikle gupse özkay ın seni ben kaynana yaptım repliğine bayıldım Güzel eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim
Filmi izlerken cok sıkıldım. ayrica hic komik sahnesi de yok insani bayiyor o kadar para verdim bari izliyeyim sonuna kadar diosun tvde ciksaydi kanal degistirirdim. Hem param hem vaktim cop oldu resmn. Ben begenemedim😏