Eltilerin Savaşı
    3,7
    Eltilerin Savaşı hakkında görüşlerin ?

Sevdeclngr
    Sevdeclngr

7 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Fazlasıyla komikti gerçekten moraliniz yerine gelsin istiyorsanız izleyin hem çok iyi oynuyorlar hem çok iyi rollere girmişler yani herkese kendi rolü çok yakıştı
    Mahsun Azboy
    Mahsun Azboy

6 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    harika olmuş bayıldım bu kadar beklemiyordum eltiler hiç anlaşamaz nedense ya hemde hiç komikler filim süper
    Esenavci123
    Esenavci123

4 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir dizi muhteşem beğendmmm harika tavsiye ederim herkese teşekkür ederim hepinize iyi seyirler dileriz spoiler:
    Ahmetgugumcuoglu
    Ahmetgugumcuoglu

29 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Güzel spoiler:
    iyi spoiler:
    yapmışlar spoiler:
    beğendim komik ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum
    Ebrukyardimci
    Ebrukyardimci

28 Mart 2020 tarihinde eklendi
    İzlemek istiyorum ama izleyemiyorum yardımcı olur musunuz İzlemek istiyorum ama izleyemiyorum yardımcı olur musunuz
    Ayşe Polat
    Ayşe Polat

21 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Çok güzel ve eglenceli komik gülmekten öldüm tavsiye ederim herkese izlemeyen pişman olur 😁😁😁😁😁😁😁
    Mazlum karik
    Mazlum karik

20 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Tebrikler öldünüz
    😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
    betul turk
    betul turk

13 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Gitmekten pişman olduğum filmlerden biri oldu saçma sapan bi filmdi tavsiye etmiyorum paranıza yazık
    Halil Kazar
    Halil Kazar

13 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Bu senenin en komik filmi net 4.5dan düşük puan verenlerin kendisine saygısı olmayan kişilerdir film muazzam güzel
    Koray Y
    Koray Y

12 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Berbat bi deneyimdi, birdaha Türk filmi izlemeyi düşünmemeyi yineledi hafızam. Kesinlikle bomboş kadronun kendi iöinde güldüğü ama izleyenlerin kesinlikle gülemediği bir film..
    Buket Bebek
    Buket Bebek

11 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Beklentimin altında bir film. Bir kaç sahne dışında gülmedim. Ama bu film yokluğunda izlenebilir. Gittiğinize pişman olmazsınız ama kahkaha da atmazsınız.
    Beyza Yıldız
    Beyza Yıldız

10 Mart 2020 tarihinde eklendi
    İki defa izledim ikisinde de kahkahalara boğuldum gerçekten süper bir film. Ailelerin hep birlikte izleyebileceği, bugünki toplumumuzu yansıtan bir film. Dileyen dilediği dersi çıkarabilir filmden. İyi seyirler
    Tülay Kurnaz
    Tülay Kurnaz

8 Mart 2020 tarihinde eklendi
    ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM GÜLMEKTEN ÖLDÜK ICIMIZDE YAŞANAN HAYATI OYNAMIŞLAR
    Nuriye Güngör Bayrak
    Nuriye Güngör Bayrak

7 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Etlilerin savaşı gayet güzel bir film özellikle gupse özkay ın seni ben kaynana yaptım repliğine bayıldım
    Güzel eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim
    Bilge Aras
    Bilge Aras

4 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Filmi izlerken cok sıkıldım. ayrica hic komik sahnesi de yok insani bayiyor o kadar para verdim bari izliyeyim sonuna kadar diosun tvde ciksaydi kanal degistirirdim. Hem param hem vaktim cop oldu resmn. Ben begenemedim😏