tersköşeli
14 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Sinematik açıdan çok iyi, oyunculuklar zaten tartışılmaz. Senaryo çok mu vurucu? o kadar da değil. Tatlı bir spor filmi. Sevdim. Sıkılmadan izlersiniz. İyi seyirler.
Kadro çok sağlam diyicem ama herşey çok sağlam bu filmde. özellikle de Will Smithin bilir kişi rolü harikaydı. Adı gibi efsane olabilecek bir film olmuş... 10/8.7
Gerçekten çok etkileyici bir film, Charlize Theron un acınası bakışı beni bitirdi zaten. Çok iyi oyuncular ve çok iyi bir film, zamanında izleyemediğim için utanıyorum kendimden 9/10
vlla bu filmi övelner neresini övmüş blmiorm..ama sadece golf üzernde dönen bi filmdi açıkçası bi dram da göremedm..zaman kaybydı sonuna kdr izledm yine de will smith ve matt damon için
Daha vurucu olmak yerine size başarıyı yavaş yavaş serum ile veren bir film olmuş.Oyuncuklar gayet iyi filmde tahmin edile edile gitse de başarılı 6/10
Aslında çok güzel bir film konusu, dialogları, zamanı mekanânı yani herşeyi ile nakış gibi ince ince yerleşmiş anlaşılması zor fakat içinde çok güzel mesajların olduğu bire film Will Smith bu filimde de yeteneğini ortaya koymuş
Filmi daha yeni izledim.Bir başyapıt değil.Klasiğe paralel bir senaryo var ortada.Ama nedendir bilmiyorum hiç sıkılmadım filmden ve filimlerden kolaysıkılan biriyimdir.Çok aşırı heyecan yoktu üstelik filmde.Ama bilmiyorum ne denir ona tatlı bir filmdi.Başrol oyuncusunun yerinde olmak istedediğiniz anlar olur.Öyle birşey işte.10/8 Güzeldi =)
FazLasıyLa AbartıLmıŞ biR FiLm. Ortada Efsane oLmayı Hakeden biR duRum yoK. Ne Çok SevdiÐim CharLize Theron Matt damon ikiLisi Hatrına ne de buGüne KadaR Çok güzeL işLer başaRmıŞ wiLL Smithin hatRına Puan veRemiyCem maaLeSeF. En FazLa 10 üzeRinden 6.
wiLL smith nerden cikti we neden o adama yardim etti we neden hersey yoLuna girince cekip gitmeyi tercih etti? bu soruLara kafa patLattim... gaLiba bir new i aksakaLLi dede gibi bir sey di her haLde....