adovic
13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
robert redfordun yönetmen olarak çektiği sıradan insanlar ve brad pittin başrol oynadığı bizi ayıran nehir filmlerine göre vasatın üstüne çıkamayan bir film kötü demiyorum ama 8 üstünde puan alacak bir film değil
en başta büyük bir matt damon ve charlize theron hayranı olarak bu filmi zaten kaçıramazdım!İzledikten sonra da çok beyendim ve en sevdiğim filmler listesine sokmamak için hiçbir sebep bulamadım!çok şirin sıcak bi film,herkeze tavsiye edebilirim.ben,dediğim gibi en çok Theron ve Damon’a hastaydım fakat filmde en çok will smith in performansını beyendim ne yalan söyleleyim:)
Oyuncuların yönetmenlik denemelerini izlemek bana ilginç gelir.Filmin beyazperde kaydının olması ilginç çünkü burada bir çok film yer almıyor.Her neyse,bir oyuncunun böyle zor bir biyografiyi--zira golf filmlerini hep sıkıcı bulmuşumdur--çekmeye soyunduğunu öğrenince yüzüm ekşimişti.Atlara Fısıldayan Adam çok iyi değildi çünkü.Fakat filmi beğendim.En azından diğer spor filmlerine kıyasla iyi.
5 yıl veya daha çok oldu bu filmi izleyeli. o zaman küçüktüm, filmin ne adını ne oyuncularını aklımda tutabilmiştim.... uzun zamandır da arıyordum. dün tv de verdiler ve içime nasıl işlemişse bu şaheser, tek bir repkiği bile filmi hatırlamamı sağladı. gerçekten çok önemli ve değerli bir film benim için. mutlaka izlemelisiniz... ;)
çok güzel bir 3 lü bir araya gelmiş ve çok güzel bir iş ortaya çıkmış...çok hoş ve değişik bir filim ve senaryo ne denebilirki çok beğendim değişik ve eğlenceli ve bi okdarda duygusal bir filim i izlemek izliyorsunuz işte tam bu filim isteklerinize tercüman olucaktır.
hayatımda çok sayıda film izledim.Ancak bu kadar güzel bir film izlememiştim.Hayatımda izlediğim en iyi film bagger vance efsanesidir.Bu film kesinlikle izlenmelidir.Bu film 10/10 .....baska söze gerek yok...
bu sayfayı okuyanlara tavsiyem izlemediyseler hemen izlesinler.sadece film olmakla kalmamış eğitime dönmüş..her insanın kendi vuruşunun olması bizdeki her yiğidin biir yoğurt yiyişinin olması gibi eğitsel cümleler çok hoş..ideal insan çizgisi dediğimiz kendisini bulmuş ne olduğunun farkına varmış birayler..kişinin kendisini keşfi çok güzel işlenmiş...ailece izlenmesi gereken film.. özelllikle küçük çocuk hardy graves büyüledi beni.matt vil ve charlize ye diyecek laf yok..baby jones karakterindeki adam karizma .. şiddetle tavsiye olunur
film mükemmel ama burada alkışlanması gereken kişi will smith çünkü o hangi rolü oynasa hakkını veriyor.ayrıca kendi müzik çalışmalarından da geri kalmıyor.o nun olduğu bütün filmleri itinayla izleyeceğim
bu film insana huzur veren ruhunu ve gözlerini dinlendiren bir yapıt. tüm oyuncular bizleri kendine hayran bırakıyor.çok başarılı bir film ortaya çıkarmış Robert Redfort. Kutluyorum. Umarım bu filmden haberi olmayanlar birgün tesadüf eseri izleme şansı elde ederler
izlemekten bi an bile sıkılmadığım tekrar tekrar izleyebileceğim akıcı ve hoş bi film...Açıkçası 20 kişinin yorum yazdığını görünce üzüldümm...saçma sapan bi film olsa heralde 100 tane yorum alırdı..yazık oluyo bence bu tür filmlere !!! 10/9
Uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi.Nihayet filmi dün izleyebildim.Gerçekten başarılı.Sadece golf yerine başka bir spor kullanılabilirdi ve çok da büyük kitlelere hatap etmeyen bir spor dalından da uzak durulabilirdi.Ama film başarılı.Filmde her şey yerli yerinde.Son sahneleri oldukça etkileyici ve güzel sonuyla övgüyü hak eden bir film...