bu film tek kelime ile bir şaheser.gerçekten abartmıyorum hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.filmi 3 kez izledim ama hala doyamadım ben bu filme .izlemeyenlerin izlemesini tavsiye ederim
açıkçası ben bu filmi alırken sadece will smıth oynadığı için ve herhalde güldürür düşencesi ile aldım ama izlediği zaman gözlerime inanamadım harika bir konusu vardı ve yine eski bir sporcunun hayat hikayesi beni derinden etkiledi.aynı külkedisi adam daki gibi.benim diyebileceğim tek bir şey var oda şuan ne yapıyorsanız bırakın bu filmi bulup izleyin
mükemmel bir film ya. ikinci defa izledim dün yayınlandı yine tvde. güzel bir başarı öyküsü efsane olsa da bayağı bir güzel işlemişler konuyu müzikler çok iyi aralara çok iyi sokuşturmuşlar. insan bayağı bir duygulanıyor. tavsiye ederim yani.
İnanılmaz keyifli bir film.Klişe bir konuya sahip ama oyuncuların ve yönetmenin performansıyla üst düzeye çıkan bir film. Özellikle Will Smith kendini aşmış. Bide Bagger Vance Bir hayal gibi yansıtılmış filmde.Varlığından ve yokluğundan filmin iki kahramanı dışında kimsenin haberi yok gibi.Gelişi ve gidişinden kimsenin haberi bile olmuyor.Hele gidişinde maçın ortasında (maç bitmeden kısa süre önce)hadi ben gidiyom diyor ve hiç kimse gidişi hakkında yorum bile yapmıyor. Bana enteresan geldi.
Filmi moviemax’de izlemiştim.Güzel. Bence Matt Damon çok büyük bir aktör!Geleceğin en büyük yıldızlarından biri!Onu severek izliyorum ve her filminde bir öncekinden daha üstün bir performans göstermesini çok takdir ediyorum!