harika ötesi bir savaş filmi. kesinlikle izlenmeli. sadece amerika bu olaydan sonra düşmanına atom bombası atması hiç güzel bir tepki değildi bunu kınamıştım.
film güzel ama biraz taraf tutuyo gibi geldi bana. pearl harbor’un bombalanmasını 2 saat gösteriyolar atom bombasını da 15 dakkaya sığdırıyolar. aa biz de bunu yaptık işte der gibi. yine de kate beckinsale a olan sevgimden 10/6
Çok gzldi sahneler fln... Amerika'yı haklı çıkarma çabası ise wrdı tabi ki ama bnce normal hangi ülke kendini yaptıı bi iş yüzünden haksız çıkarmak ister ki? Oyunculuk da güzel sayılır...
A B2 Film Michael Bay ve Jerry Bruckheimer ortak yapımı olan bir büyük bütçeli film daha.Film Amerika ve Japonya arasında geçen büyük savaşı anlatıyor.Film efektleriyle ön plana çıkıyor.İyi bir oyunculuk gösteremeyen film sadece seyirlik.
herkes okadar güzel açıklamaya çalışmışki filmin muhteşemliğini; ben hiç bozmayayım.. çünkü gerçekten bi başyapıt.. insan üzerinde bıraktığı etki uzun sürebilir.. başka da hiç bir kusuru yok.. hala izlemediyseniz, hala kazanacak birşeyleriniz var demektir..
mükemmel bir film sinemada izlemediğime pişman oldum gerçekten bir şavaş filminin arasına süper bir aşk ve ihaneti eklemek harika olmuş..filmin sonu gercekten çok duygusal olmuş...
konu olarak amerikalıların propagandası sabır sınırlarını zorlasa da, bu film hakkında genelde eleştirmenler de kötü yorum yapsa da, ben beğenmiştim.. ticari açıdan Ben Affleck'in ve Josh Hartnett'ın seçilmesi yerinde olmuş bence.. :))
filmin üstünde gerçekten emek var bu belli ama oyunculukta mı bi gariplik var yoksa yönetmede mi anlamadım filmde bir samimiyetsizlik var tek kalbiyle oynayan oyuncu cuba gooding.adamın beni etkileyemediği tek film yok böylesine para gözlü oyuncuların arasından işini seven tek adam.sonuçta illaki seyredicekseniz zenci aktöre dikkat edin.
Hayatımda izlediğim en güzel ve en akılda kalıcı filmlerden biri...Gerek oyuncu kadrosu gerek mekan seçimleri olarak dört dörtlük.Film kendisini sonuna kadar izletiyor ve bittiğin de içinizde buruk bir acı bırakıyor.Ölmeden önce izlenmesi gereken 100 filmden biri :D
Savaş sahneleri etkileyici derecede güzel bu nedenle 7 verdim kurgusu hiç hoşuma gitmedi doğrusu savaşı aynı kıza aşık iki pilot üzerinden anlatmalarını bayaaa buldum gerçekten çok bunalttı beni bu durum bu olmasaydı rahatlıkla 9 u hakederdi onun dışında film harika diyebilirim fakat onu katınca eh işteye düşüyor beklediğimi bulamadım diyebilirim çok daha güzel bir kurgu beklerdim hayal kırıklığına uğradım..