Pearl Harbor
4,1

bruceconrad
bruceconrad

16 Şubat 2003 tarihinde eklendi
yok canım dışı boya içi boş bi film işte daha fazlası mı var...hoş iyi vakit geçer uzun bide ama çok şey beklenmez..
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
dün akşam yine sıkılmadan saatlerce oturup seyrettim herşey çok güzel ama o salak aşk hikayesi olmasa filmin kalitesi çok daha yüksek olacak ...
banadolu
banadolu

22 Mart 2003 tarihinde eklendi
işi pearl harbour saldırısıyla bitirseler ona bile razıydım.zaten saldırı sahnesini izleyebilmek için 70 dk. pembe dizileri aratmayacak bir film izlemek zorunda kaldım.ama film perl harbour saldırısıyla değil amerika'nın karşı saldırısıyla bitti.filmin adı yaşasın amerika olsaydı hazmedebilirdim belki ama böyle değil işte.
basakbilgi
basakbilgi

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tamamiyle yanlı çekilmiş bir film olsa da baskın sahnesine ve savaş sahneleri özel efektlerine laf edilmemeli.
1983gs
1983gs

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi film kesinlikle kaçırmayın yani daha ne olabilirki bu tarz bi filmde yapılacakların en iisinden biri izlenmeli ...
Selcuk Genc
Selcuk Genc

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bir savaşı ve bu savaşta yaşanan tutkulu bir aşkın hikayesini anlatıyor pearl harbor michael bay yönetmenliğinde daha da bir güzel olmuş bu film.Ben Affleckve Josh Hartnett ı yıldız statüsüne çıkaran bu film görselliği ve müzikleriyle seyircisini etkilemeyi başarıyor.mutlaka seyredin
yesimbay
yesimbay

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
aşkve savaşın yanyana nefis bir ikili oluşturduğunun kanıtı filmlerdendir... yalnız ben bu filme haksızlık edildiğini düşünüyorum; ilk çıktığı zamanlar ses getirmesi, gişe yapması beklenerek hayal kırıklığına uğratmıştı ve bazı yazarlarımız tarafından çok ağır eleştirilmişti bir hüsran olarak nitelendirilerek... Pearl Harbor gibi bir savaşın aşkla taçlandırılarak büyük bir maliyet de kullanılarak görselliğe dökülmesi ve bu denli iyi başarılmış olmasına rağmen beklenilen popülariteye erişememesi beni üzmüştü.
emreavcar
emreavcar

3 Ekim 2003 tarihinde eklendi
'Armageddon'ın ardından Michael Bay'den bir büyük balon daha... Son derece yalan bir aşk hikayesi, kötü oyunculuklar, gereksiz uzunlukta bir yapım. Filmin tek etkileyici yanı tabi ki baskın sahnesi. Michael Bay hikaye anlatmada başarılı değil, fakat teknik anlamda çok başarılı işler ortaya koyuyor (bkz. The Rock) (3/10)
darklovedmt
darklovedmt

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bi yapıt !!! filmde ask savas dram hersey var ve kendınızı kaptırmamanızın ımkanı yok!! tek kelımeyle harıka..
ahmetakbulut33
ahmetakbulut33

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence filmin puanı çok düşük. aksiyon açısından çok doyurucu bir film. michael bay çok iyi iş çıkarmış
real-boy40
real-boy40

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
abd kendi tarafından bakmış ama sonuçta biz buna sinemasal açıdan bakmak zorundayız,film gayet güzel olmış aşk ve savaşın güzel harmanlandığı güzel bir yapım 10/8
x-bedi--x
x-bedi--x

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
---Arkadaşlık,,,kardeşlik,,,gerçek anlamda dostluk'insan dostu için herşeyi yapabilmeli,,,dost ki bilmeli kıymetini,,,değerlerine değer vermeli,,,değerleri değerli olmalı,,,en sendiğim değerlerimdensin?---Aslında değer verdiklerime hep geç kaldım'yaşam bana bu şansı çok gördü'hep kıyısından döndüm hayatın'yollarım hep dar ve geçilmezdi?---Seni el değmemiş nazik bi çiçek gibi gördüm'saf ve tertemizdin'gittiğim yerlerden sana selam getirmiştim?---Güneşin batışlarında beni beklememiş miydin???yabancı bakışların banamı???---Herşeyin ortasında buldum seni'benim tek ümidim tek yaşama sevincimdin'yalnız senin için yaşadım'hayata seni düşünerek tutundum?---Şimdi döndüğüm yerde değilsin'seni bıraktığım gözler'o gözlerin bakışlarını ne değiştirdi???sakın yalvarırcasına bakma?---Şimdi yaşamın bana sunduğunu düşünmek için çok vaktim olcak?---Hayat beni sınıyor'hem de çok zor noktalardan ve uç karanlıklardan'dönüp baktığımda geriye kendimi bıraktığım yerde bulamıyorum? Savaş sahneleri ve sevgiyi farklı bi boyutta görüyoruz...özlem,,,pişmanlık,,,suçluluk,,,acıların en acısı'insanın nelerle sınanacağı belli olmaz'hayat her zaman iyi yüzünü göstermez'önce sınav yapar sonra ders almamızı bekler'ben bu filmi çok beyendim'insani duyguların ve yanlışlıkların hepsini işliyor'ellerine sağlık Michael Bay?
asirap
asirap

27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
biraz önce tv de izledim filmi ve yine hayran kaldım.herçekten seyri çok hoş bir film
erentos
erentos

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi...(3 cd olmasına rağmen)
gokhan-lynch
gokhan-lynch

12 Temmuz 2001 tarihinde eklendi
bana kalırsa pearl harbor ticari amaçla yapılmış bir film.hiç bir görsellik yok.özellikle oyuncuların performansı tam bir felaket.ama efekt yönünden bayağı zengin bir film.ve eğlenceli.SADECE EĞLENCELİK...sevgilerimle