Kuzey Çınar
1 değerlendirme
8 Eylül 2021 tarihinde eklendi
5 yıldız veren arkadaşlar bizimle aynı filmi izlediklerinden eminler mi ? berbat berbat Oyunculuk -0 amatör daha iyi oynar Kurgu -0 Işık yok Bu film korkutma değil gerilim hiç değil ama sıkıntıdan daraltma filmi olabilir Umarım yönetmen bir daha filim çıkarmaz Assos a yerleşir
Hayatımda gördüğüm daha doğrusu göremediğim en kötü filmdi,filmin çoğu kısmı karanlık kalan kısmı da çobanın rutin hayatı korku nerde derseniz korku yok filmin en güzel yeri girişteki cemre düştü yüreğime türküsü 😏
1 mayıs emekçi gününde film çektik diye sinemaya koydunuz bu filme yazıklar olsun emek hırsızlığı denir buna insanlar vakitlerinden harcıyor cebindeki parayı harcıyor utanmadan bunu çektik ve koyduk diyorsunuz rezillik senaryo yok oyunculuk yerlerde mekan yok makyaj yok kostüm yok ışık yok ses yok siz aslında yohsunuz galiba🙃🙃😗😗 sizi çarpsınlarda görün:
yazık yazık ateş yakmayı bile beceremezsiniz bu filme gideceğinize evde tuvalette vakit geçirin daha tatlı olacaktır saygılar
Çok kötü bir filmdi giden para zaman hepsine yazik oldu uyukladık konu yok sebep yok sonuç yok bittiğinde çok şükür bitti sonunda dedim kesinlikle gitmeyenler merak etmesin bir pijama bir atlet 3 kişiyle film bitti boş saçma ve gereksiz kesinlikle kaldirilmali
Berbat bir film sakın gitmeyin iğrenç giriş gelişme yok konu yok aptalca bir film yazık oldu paramiza keşke gitmeseydik bu filmi yapanlara hakkımı helal etmiyor insanları resmen kandiriyolar
Beyler bayanlar beni iyi dinleyin ben butun turk korku filmlerini izlemis biri olarak soyluyorum her pazar sinemaya giderim hayatimda izledigim en kotu film diyebilirim rahatca o kadar cok ugultu efekti varki belkide filme 2 yildiz vericektim o ugultu ses olmasa resmen basimiz agridi konu yok sacma sapan seylerle dolu giris gelisme yok vaktinize yazik bunu okuyun ve izlemeyin
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi. İlk defa bi filme yorum yapıyorum belki gidecek olan biri yorumumu görür de gitmez zamanına parasına yazık olmaz. Flaş tv oyunculukları bile daha güzel. Ne oyunculuk ne görüntü ne ses ne senaryo bir film en fazla ne kadar kötü olurun cevabı sadece. Bence Avşar sinemaları bu filmi acilen yayından kaldırmalı.
Türk sinemasının holywood filmlerine kafa tutabildiğini görmek çok güzel. Yerli bir film olması itibarıyla eylemler ve söylemler toplum kültürümüzle örtüştüğü için bence vizyondaki rakiplerine göre bir adım önde.