Korku ve gerilim ilgi alanım yerli ve yabancı vizyona giren her birini istisnasız izlerim. Bu film hayatım boyunca izlediğim en iyilerden biri oldu. Çok etkilendim.
Eğer dünya barışı sağlanacaksa bu ancak bu milletin eliyle olacaktır ve eğer bu millet dünya barışını sağlayacaksa bu ancak namussuz ekmeksiz zihniyetlerin ihanetlerine boyun eğmeyen, kimseye eyvallah etmeyip rızkımı veren hüdadır diyen dirayetli bireylerin eliyle mümkün olacaktır. Sanat sanat içindir. Never give up gençler ellerinize sağlık.
Kızlar kesinlikle tavsiye ederim çünkü bazı sahneler vardı ki hiç bir yerde göremeyeceğiniz şekilde romantik filmlere taş çıkartır filmi izlerken filmden iki defa zevk aldım çok teşekkür ederim.
Şu param boşa gitti diyen 3-5 pisicik yoruma hesap numaralarını atsınlar bilet paralarını ben iade ediyorum. Ayıptır ya filmi izlemesek inanacağız şu kandil mübarek gün dahi iftira etmekten imtina etmeyenler var yazık be. Cebinde 3 kuruş olmayan bebeler gelmiş burda ahkam kesiyor. 5 bilet parası veriyim az ötede bekleyin kardeş.
Yine nadanların karanlığı. Evet eleştirileri görünce bu ifadeyi kullanmak zorunda hissettim kendimi. Görüyorum ki 15 lira verip sinema bileti alan herkes film eleştirmeni olmuş. Ne diyelim bunca nadanın arasında biz entelektüellere söz düşmez. Sadece notla yorumlayalım yeter.
Ulan bu kadar tartışmalı bir film olur mu ya ama eğer bana hangi tarafta olduğumu sorarsanız mükemmeliyetçi ve dahi mükemmelcilerin yanındayım. Benden 5 evet.