ImNeverLosee
1 değerlendirme
19 Nisan 2019 tarihinde eklendi
izmirde koskoca sinemada 9 kişiydik film sonunda 2 kişi kaldık bende parama yazık olmasın diye yattım.filmde sadece ses var ekran simsiyah ışıklandırma yok galiba oyunculuklar berbat gitmeyin paranıza yazık
Filme son param olan 15 tl yi harcadığıma mı yanayım, hababam sınıfını izlemeyip bu filme gittiğime mi, [spoiler] dönüşte yağmurlu havada eve yürüyerek gitmeme mi yanayım, harcadığım zamana mı yanayım, hayatımda bu kadar kalitesiz bir film daha görmedim, film arası oldu geri döndüm baktım bi sahne olur mu diye baktım film karakteri yine boş boş yürüyo salonu terkettim.
Arkadaşlar bu 5 yıldız verenler nasıl vermiş ilk kez bir filme yorum yapıyorum. Yorum yapma ihtiyacı hissettim gittiğim en kotu filmdi. Bazı kişiler film oynarken sinemayı terk etti 6-7 oyuncu ile çekilmiş bomboş zaman ve para israfı !!!
Korku filminde duygusal sahneler olamaz aşk yaşanamaz diye kanun mu var bazılarının bakış açısıyla bu ülkede ancak hababam sınıfı 937924. bölüm çekilir vizyonumuz falanda değişmez insanımızda tahammülsüzlük had safhada.
Hayatımda bu kadar saçma, kalitesiz bir film daha izlemedim. Sakın gitmeyin. Paranızı direkt çöpe atın en azından hayatınızdan 1,5 saat kaybetmemiş olursunuz.
Sorarım şimdi kim akıllı kim deli. Gezi direnişi falan hepsi yalan oldu laik kesim elinde pankart ordan oraya gezerken islamcılar böyle filmler yapıyor beyin bedava
Şu film kilisede son bulsaydı muhtemelen 3 kat daha fazla izlenirdi biz ne zaman bu hale geldik ne zaman bu kadar yozlaştık. Allah filmde emeği geçenlerin yolunu açık etsin.
Bir sinema sever olarak bu filme girdigim için utanıyorum. Paranızı kolay kazanmıyorsanız sakınnnn izlemeyin sakının!!!!. Konu yok..oyunculuk yok..senaryo yok.. Kapkaranlık. Cin diye siyah kapşon giydirmişler elemana. Yahuu bitane makyaj olmaz mı. Film boyunca bitsede gitsekk dedim. Haram zıkkım olsun!!
Hayatımda bu kadar kötü bir film izlemedim. Senaryo o kadar kötü ki Senaryonun bittiği yerde Sadece Müzik vermişler En başından kötü olacağı belliydi. Karanlık Sahne mi olur ???? Yıl 2019 Işıklandırma o kadar kötü ki onu geçtim Sesler Mağara Sahnesinde Eko yapıyor. Buradan Kurgu Ekibine sesleniyorum Atleti kesme sahnesinde bile seslerde kayma vardı Adam Atleti yırtıyor ses halen devam ediyor falan Youtuberların Filmleri bile bundan daha korkunç Paranıza yazık değmez bu filmi nasıl beğenmişler orası da Muamma. 10 üzerinde Filme 1 Veririm Ayrıca Şunu belirtmek isterim 45 dakikalık Video çekip Kısa Film yapsanız Filmin adı da Bir Çobanın Aşk hikayesi Olsa daha çok tutardı Emin olun.
Bu film daha çooook tartışılır ama piyasadakiler adamlık öğrensin adam senaryosuna güvenmiş oyuncusuna güvenmiş adam sanata alın terine inanmış bu piyasalar sizin gibi doğru adamlara ekmek yedirmez ama hadi bakalım.