Cin Tepesi
    3,7
    Cin Tepesi hakkında görüşlerin ?

Fikret Dereli
    Fikret Dereli

2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Bu kadar saçma bir film izlemedim!!! Boşa geçen 1 saat... konu yok filmin sonu yok aynı eve girip çıkıp duruyorlar...
    Mert H
    Mert H

14 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Yaklaşık 7900 kişi tarafından izlenen bir film. 45 salonda gösterime girmesine rağmen böylesine az bir izleyici ile karşılaşmaları konusunda şaşırmamaları gerekiyor. Youtube'da bile 10.000 civarı izlenme alan bir kanaldan söz ediyoruz. Filmin net bir konusu yok, sonu da yok. En azından kötü dediğimiz korku filmlerinin bir sonu olur, değişik şeyler olur. Bunda hiçbir şey yok. Paranız varsa 1.5 saat boyunca yere koyduğunuz bir taşı bile çekip film çekebilirsiniz, bu film bunun göstergesidir. En kötü cin filmi diyebilirim.
    Bedri N
    Bedri N

23 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Ben bu yalancıların film diye çektikleri köydeyim bu şahıslar öyle yalancılar ki köyde bir tane bile cin olayı olmamıştır köyün adı bedi köyü Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesindedir köy altında su olduğundan toprak kayması sebebi ile 90 yıllarda gene aynı mevkide 3 km öteye devlet tarafından yeni evler yapılmıştır ben halen gider gelirim bir tane olay ile karşılaşmadım bunların girdikleri evler taşınma sebebi ile bakımsızlıktan yıkılmıştır bu şahıslar çıkıp özür videosu paylaşmazlar ise köyün derneği olan bedi köyü derneği bu şahısları mahkemeye verecektir
    Rabia A
    Rabia A

29 Mart 2019 tarihinde eklendi
    Tüm filmlerini izledim ve cok basarılı buluyorum basarılarının devamını dilerim ayrıca tanıdıgım en yakışıklı yönetmen
    Tansu U
    Tansu U

5 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    İzledik baya saçma,vasatın altında bir film....aslında bir yıldız bile fazla fazla...başka secenek olmadığı için, bunuda mecburen verdik.....
    Basak T
    Basak T

4 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Hayatımda daha kötüsünü görmedim. Cin diye uzaylı maketi mi koydunuz son sahnede? Dalga geçmekten filmi izleyemedik. Verilen paraya yazık
    insoulation m
    insoulation m

3 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    cok guzel olmus gercekten beyenerek izledim kurgusuz bu kadar gerceksi izlemnizi tavsiye ederim.......
    Asli A
    Asli A

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Buradan saçma sapan yorum yazanlara sesleniyorum siz hiç hayatinizda cin gördünüz mü eminim görmediniz bu izlediğiniz zaten film değil gerçekler kurgu yok ha sizde gideydiniz cekimlere görürdüm ben sizi korku nasıl oluyormus begenmediysen kötüleme herkes sizinle aynı fikirde değil ha birde siz acaba kaç tane dua biliyorsunuz sizin ederiniz ne de insanlara buradan saldırıp inancına duasına kadar laf etme terbiyesizliginj gosteriyorsunuz 😠😠😠
    Furkan K
    Furkan K

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar kesinlikle paranızı boşa harcamayın Youtube daki videolardan farkı yok ve ses hiç anlaşılmıyor.İnsan bir İnsan bir mikrofon kullanır
    Günes W
    Günes W

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Hayatım boyunca izlediğim en boş filmdi kesinlikle 9 tlyi ve ya bir buçuk saatimi hak etmiyor. Üstüne üstlük 4.1 puan alması aşırı komik. Adamlar kolay yoldan para kazanma yolu bulmuşlar üstüne heralde bu puanı hesap açıp kendileri vermişler yemin ederim ayıp diye bir şey var bu kadar insan kandırılmaz
    Tutku T
    Tutku T

1 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Puanım sıfır paraya yazık salondaki herkes kahlaha attı filme oyunculuk ve inandırıcılık 0 ben kafamdan bir kurgu yapsam daha korkunç olurdu.Asla gitmeyin derim paraya yazık korkarak girdik filme gülerek çıktık o kadar berbat bir film asla asla tavsiye etmem bunu da normalde yazmazdım ama filmin berbatligi yuzunden yaziyorim
    Gökhan Y
    Gökhan Y

30 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Bileti almak para israfı, filmi izlemek zaman israfı. Amatörce yapılmış kurgulardan ve efektlerden ibaret.
    Osman B
    Osman B

29 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Gayet güzeldi tebrik ve takdir ediyorum yaptığınız işte başarılarınızın devamını diliyorum teşekkürler
    Sefa D
    Sefa D

29 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en saçma korku filmi hatta ilk defa bir filmin yarısında çıktım komedi olarak izlenebilir. Yarim puanı bile hak etmiyor.
    Nilüfer K
    Nilüfer K

27 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    İki defa izledim şiddetle tavsiye ediyorum..belgesel tadında gerçek görüntüler..emeği geçen herkezi tebrik ediyorum..