Bir kere burdakiler bunun film olmadığını idrak edip ole seyretmeliler yok oyunculuk kötü yok kurgu kötü die saçma sapan yorumlariniz olmazdı klavye basında ne kadar kolay dimi yorum yazmak ilk baş araştırın arkadaş at gozluklerinizi çıkarın bilinmeyen ayrıcalıktır..
Tek kelime ile muhteşem bu film hakkında söylenecek olumsuz hiçbir şey yok.. Yıllardır bizlere sunulan korku filmlerinin aşinalığından uzak, buram buram kalite kokan harika bir yapım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler devamını bekliyoruz 😉
Harika bir film...kesinlikle izlenmesi lazim...korku severler icin kacirilmayacak bir firsat!!! ve fark olarakta tamamen kurgu, montaj veya düzmece icermeyen bastan sona kadar gercek cekimler. hersey tamamen gercek ve orada oldugu gibi yasanmistir! tebrik ediyorum ve devamini dört gözle bekliyorum
Süper diye yorum yazıp insanları kandıran ve bunu film diye yapıp vizyona koyanlara sesleniyorum. filme giren sülalenize sövüp çıkıyor., beddualar ediyor.2 saat bir tane cin göreceğiz diye bekledik. Film diye izletilen; evlere girip orda birşey var diye koşarak kaçan 2 gerizekalının çektiği görüntüler sadece. O yanlış okuduğunuz ayetler yüzünden nasıl çarpılmadığınızı da merak ettim. Böyle iğrenç bir film izlememiştim ömrümde. Allah belanızı versin
ARKADAŞLAR TARAFSIZ YORUM YAPIYORUM EMİN OLUN HAYATINIZDA İZLİYCEĞİNİZ EN BERBAT FİLM OLUR OKADAR YAPMACIK VE KOMİKKİ YANİ KORKU FİLMİNE GİRDİK DEMEZSİNİZ CİDDİYİM SALONCA GÜLDÜK SİZE YEMİN EDERİM ARTI OLARAK VERDIGINIZ PARAYA YAZIK OLUR BENCE AMA EN UFAK BİŞEYDE BİLE KORKANLAR VARSA ARANIZDA İZLESİN AMA BEN CİDDİ ANLAMDA ZEVK ALMAK İSTİYORUM KORKUCAM DİYORSANIZ GİRMEYİN SONRA BÖYLE BİRİ BÖYLE DEMİŞTİ DERSİNİZ..
bn hayatimda. boyle sacma film.gormedim.resmen ucuz butce ile cekilmis gibi duruyor sahneler cok yapmacik cin filmlerini cok severim.filmin bitmesine halen varken ciktim sıkıcıydı bu kadarda sacmalanmaz ayip