Baris K.
1 değerlendirme
18 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Filmde olay kurgusu aramayın, YouTube da var olan keşif videoları ile aynı düzeyde bir kaliteye sahip film. Olanlar gerçekse ki öyle ifade edilmiş, korkutucu. Filmin yarısında çıkan çiftler gördüm. Bu nasıl film diyerek eşi ile kavga eden kadınlar gördüm. Film tam bir korku filmi. Açıkçası kısa geldi bana ama eğer korkmak istiyorsanız gidin. Diğer Türk korku filmlerinden farklı diyebilirim.
Film nasıl ilerledi nasıl bitti anlamıyorsunuz çünkü koca bir hiçten ibaret. Kesinlikle Youtube videoları filmden daha gerçekçi. Çok büyük hayallerle bir sürü yol gittik filmi izlemek için fiyaskoyla geri döndük. 10 yaşındaki kardeşim bile filme güldü.
spoiler: Televizyondan duman çıkması nedir ya... "Bak bu adamlar başarılı." diye filme zorla götürdüğümüz adam bile dalga geçti. Işınlanan telefon, pembe eşarplı kadın, Çin seddini köye tektar inşa etmek isteyen taşlar falan. Tüm hayallerim yok oldu, teşekkürler Bilinmeyen ekibi.
İzlediğim en güzel korku filmlerinden biriydi. Film O kadar sürükleyiciydi ki zaman nasıl geçti anlamadım. Bu filmi izlemeyen çok şey kaçırır mutlaka hemen İzleyin
10 yıldız olsa hakkediyor mükemmel ve inanılmazzzz bir yapıt furkan ve fatihin yaşadığı olaylar tamamen gerçek olmasına rağmen devam etmeleri bir başarıdır bilinmeyen vip ailesine saygılar
Harika bir iş başardılar Furkan ve Fatih ikilisi, youtubede paranormal üzerine çağ atlatıp çığır açan bu muhteşem ikilinin, beyaz perdeye taşınması ve gerçek cin görüntüleriyle gelmesi neden beyaz perdede çığır açmasın ki? Heycan ve adrenalin dolu dakikaları sabırsızlıkla bekliyoruz. Bilinmeyen ❤
İzlemeye değer ve güzel bir film bekliyorum emeğinize sağlık kardeşim Allah utandırmasın inşallah Aksaray merkez den saygılar sevgiler başarılar diliyorum
Tamamen gerçeklerin olduğunu kanıtlayan ve yaşatan bilinmeyen ailesi sizi seviyorum bu tarz çalışmalarınızın ve youtubdaki çalışmalarınızın tekde olsam destekçisiyim elimden geldiyince çevreme yayıyorum siz benim ailemsiniz size bi başka bözle bakıyorum bilinmeyen ayrıcalıktır allahın izniyle yükselmeye devam edicez inşallah...