4,4
Kapışma hakkında görüşlerin ?
9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yönetmen Guy Ritchienin filmleri hem ilgi çekici hem de farklı bir tarzı var. Birkaç yönetmenin tarzını yansıtıyor filmlerinde.
5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film guzeldi ama oyle aldigi puani haketmiyor 7.5 max. 8 puan araligini hakediyor bence.bir cok kisiden tavsiye uzerine izledim ama ben baskalarina ilk sirada tavsiye etmem tavsiye edecegim cook film var :)
27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
jason statham varsa problem yok :D
25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
harika bir film gerçekten,filmin adını unuttuğum için uzun süre aradım ve sonunda buldum..9/10
4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
guy ritche müthiş bir adam.nasıl oldu da bu zamana kadar bu filmi seyretmedim kendime kızıyorum. filmi yeni seyrettim ve özellikle de köpek sahnesinde gülmekten yarıldım. en son filmi rocknrolla yı da seyrettim. o da fena değildi. yeni filmi daha çıkacak bildiğim kadarıyla onu da 4 gözle bekliyorum.
1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
şu an ingiltere yapımı mafia filmlerini seviyoRsam buNda Snatch in etkisi çoktur..
30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film çok eğlenceliydi, tam deşarj olmak ve kafa sıfırlamak için....
30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kadroya laf yok.olay orgusu super.kurgu-resim olaganustu.replikler argo ve küfür içermesine rağmen güzel espriler ile dolu.yaklasik yuz dakika icinde, bir hafta anlatilmis.pitt in cingene rolündeki konusmasi cok tatli olmus.
1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ucuz roman ı izleyince bu filme askım daha da kabardı
24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmlerin puanlarına pek yorum yapmam ama bu filmin puanı gerçekten biraz fazla olmuş. Güzel, sürükleici bir aksiyon komedi. Kötü yanları yokmu. Bence biraz fazla hızlı ve yer yer biraz karmaşık. Zaman zaman filmi kaçırabiliyorsunuz. Ama beğendiğimi söylemeliyim.
22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bende arkadaşa katılıyorum o kadar abartılacak bir film değil ama yinede izlemeye değer.
20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben bu film in bukdar yüksek bir puanı hak etmedigini dusunuyorum bence sradan bir film bu kdar guclu kadrodan insan daha iyisini beklemeden edemiyor benim puanım 7/10
16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
brad pitt + jason statham müthiş.Ayrıca hikaye çok güzel
12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir flim

ingilizceniz varsa ingilizce izleyin çok komik çok güldüm bu flimde :D

aksiyonda güzel eğlenceliydi tavsiye ederim :))
11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok çok güzeldi,komedi-aksiyon-kan-şiddet hepsini içinde güzel harmanlamış.Bir anında bile sıkılmadım.Fazla fantastik şeylere kaçmadan gerçekten kaliteli bir yapım olmuş.Hayatım boyunca izlediğim en eğlenceli filmlerden biri idi.Ayrıca müzikleri de süper filmin.