Kapışma
    4,4
    Kapışma hakkında görüşlerin ?

nazifakay
    nazifakay

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    türünün en iyisi çünkü böyle bi tür zaten yok süper ötesi ardındanda benzer zevkleri alabileceğiniz ateşten kalbe akıldan dumana...
    volkanick
    volkanick

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en akıcı filmlerden biri..inanılmaz bir tempo..sürekli yön değiştiren olay zinciri,yükseklerden kopup gelen sel gibi hızlı ve ne tarafa gideceği belli değil.
    ahmet111978
    ahmet111978

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten mükemmel keyifli bir film 10 üzerinden 10 herkese ısrarla tavsiye ederim.
    eycku

pulp fiction 2 derim ben bu filme...oyunculuklar gerçekten güzel 10 üzerinden 9
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Tarantino filmleri havasında olmasına rağmen kendinden sonra çekilecek bir çok suç filmini,özellikle de İngiliz suç filmlerini tümden etkileyen,sinema tarihi için milat olan filmlerden.
    sdesticioglu
    sdesticioglu

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Dikkatli izlerseniz görebileceğiniz en eğlenceli filmlerin başında gelir.En kaliteli komedi filmlerinden daha fazla eğlenirsiniz.Nasılki Requiem For A Dreami hayatınızda bir kere bile olsa mutlaka izlemelisiniz,aynen bunuda hayatınızda bir kere bile olsa mutlaka izleyin..Muhteşem oyunculuk..
    tupac-dmx-96
    tupac-dmx-96

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    gercekten cok ıyı bır kadro fılmde ne arasanız var fılmı cok guzel yapan sahnelerde hep brad pitt var cunku brad pıtt burda cıngene rolunde gercekten brad hastaları bunu kesınlıkle ızlemesını tavsıye edrrımm
    volkan-5
    volkan-5

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Gerçektende The Sun da yazdığı gibi,
    "...movie of the year..."

4/4lük bir film..
    justhate08
    justhate08

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    eğlenceli, çok güzel bir film tavsiye olunur seyretmemiş olanlara.. defalarca izlenesi bi film..
    karizmatik062915
    karizmatik062915

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    beni pek sarmadı film ama yinede iyi izleseniz bi şe kaybetmezsiniz
    adovic
    adovic

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    bence bir film 10/10 alması için film ve müziklerinin birbirleriyle uyumlu hemde insanı içine çekmesi lazım bu filmde ikiside var. kesinlikle izleyin... ayrıca brad pittin çingene rolu filmi kurtardı deniliyiyor hiçde değil bütün oyuncular filmin hakkını vermiş aslan payı jason stathama
    naughtymmn
    naughtymmn

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi filmlerden birisi. 4 5 defa izledim. Arada yine izliyorum. Kurgusu inanılmaz güzel. 10/10
    kalpsiz
    kalpsiz

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    brad pitte çingene rolünün yakışmış olması çok doğru. Fakat bu yalnız başına filmi iyi bir film yapmaya yetmemiş, alıştığımız sıradan vasat filmlerden bence. Hatta bazı yerlerinde ilginç saçmalıklar da var. Kurgusunun güzelliği için 6 puan verebilirim.
    selcukyalcinla
    selcukyalcinla

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Epey bir zaman oldu izleyeli. Bu aralar bir daha izlemeyi düşünüyorum. Belli aralıklarla tekrar tekrar izlemek isteyebileceğiniz bir film. Fırsatınız olursa mutlaka izleyin. 8/10