prospero82
7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
guy ritchie nin lock stock and two smoking barrels dan sonra yerini saglamlaştiran;yine de kurgu,senaryo,gecişler,goruntu,diyaloglar ve espriler açısından lock stock and two smoking barrels ın daha etkileyici olduğu gerçeğini değiştirmeyen yapıtı.
çok eğlenceli ve çok komik bir film. sürükleyici hiç sıkılmadan izlenebilir şahane bir film olmuş. çok fazla değişik tipte karakter, içiçe girmiş olaylar, acayip komik diyaloglar.özellikle brad pitt’in çingene rolü görmeye değer. sonu da sürpriz sayılabilir. gözünüzden yaşlar gelene dek gülmeniz olası. acayip değişik bir komedi/eğlence.
iyi film, brad pitt, del toro var daha ne olsun ayrıca pitbul meraklılarına da bu filmi izlemlerini tavsiye ederim, ama yani çok da üst düzey bir film değil 7/10
Kesinlikle izlediğim en sürükleyici filmlerden biri. Oyuncu performansları, kurgu, olay örgüsü, müzikler, espriler her şeyiyle müthiş bir yapım. Herkesin mutlaka izlemesi gerektiğine inandığım bir başyapıt. 9/10
guy ritchie hayranı yapan ilk film, gerçi madonna yı kaptı diye sevmiyorum bu adamı ama sineması harika. ateşten kalbe akıldan dumana diye bir filmi daha var en az snatch kadar harika.çok iyi bir kara komedi örneği bu film.izleyin,gerilin,eğlenin,gülün,kızın bir bakmışsınız film bitmiş.çok enteresan esprilerle bezeli bir film.
brad pitt,jason statham we benicio del toro gibi hayranı olduğum 3 aktörün tek filmde buluşmasıyla we çok sağlam yan rollerin ortaya çıkmasıyla süper ötesi bir film,mutlaka izlenmeli..
Film cok iyi olmamakla beraber izlenebilir seviyede. Kesinlikle bir basyapıt değil ve her nedense ben içerisinde gülecek espri bulamadım. Her espriye gülemiyorum. Bayat, sıradan ve basit geliyor birçok espri. Her neyse, filmin inanılmaz derecede abartıldığını düşünüyorum. Farklı insanların farklı yollarını bir şekilde kesiştirmek neden bir filmi kurgu harikası yapıyor onuda anlayabilmiş değilim. Aynı olay Pulp Fiction filmi içinde geçerlidir. Bu tip filmler benim tarzım değil, fakat tarzı olanlar ve 7 yıl geçmesine rağmen halen izlememiş olanlar varsa kaçırmasınlar derim. İyi seyirler.