E4mir qwq
1 değerlendirme
9 Haziran 2024 tarihinde eklendi
çok güzel bir film Enes Batur ve arkadaşlarına başarılar dilerim keyif verici bir film hem duygusal hem komik herşey olan bir filmi izlemek eğlenceli beyazperde sitesinede başarılar
Bu filmi ailemle sinema da izledim sanki film yapmamışlar da YouTube videosu çekmişler gibi olmuş zaten filmde ki oyunculuklar iyi değil çünkü film de oyuncu yok Enes batur hayranlarına tavsiye ederim belki onlar bu filmi beğenir ben beğenmedim Enes Batur:Hayal mi gerçek mi filmine puanım 10/2
batuhan adlı arkadaşım bu filmi izledi diye sakat oldu mal mal sesler çıkarıp engelli gibi hareketler yapmaya başladı lütfen yardım edin her gün engelli gibi davranıyor kendini enes batur sanıyor
0 Yıldız olmadığı için 0.5 yıldız. 5 yıldız verenler çocukların yorumlarına bakarsanız hedef kitleyi anlarsınız. Youtubeda saçma sapan videolar çekerek beyni 5 6 yaşlarındaki kuşağın ilgisini kazanmış bir kişilik. Bizler o kuşağın youtube da bu tarz son derece saçma içerikleri neden beğenip izlediğini maalesef anlayamıyoruz. Bu "sinema filmi" de uzun bir youtube videosundan başka birsey olmayan bir sanat katili para tuzağı. Zaten filmin çekilme mantığı da "ulen milyon abone var nasilasa bi film çekelim hizli yoldan toplayalım paralari..." olduğu için sonuç şaşırtmıyor. Bu arada filmi netflixte 7 yaşındaki oğlum izlerken 15 20 dakika izledim. Sinemaya falan gitmedim aman ha... Keşke Enes Batur ülkemize az buz bi faydasi olacak videolar cekseydi. Eğitici video cekmesin ya sacma olmasin yeterdi... Tek artisi youtubedan ülkeye döviz kazandirmasi galiba...Yazık yazik...
hiç bir şey demiyorum. Zaten enes baturu sevmiyorum. Oyunculuk yeteneğide yok senaryo yok, oyunculuk, kurgu yok, daha berbat olabilmesi için ne olabilir
Kötü . Kesinlikle çok sıkıcı . Komedi filmi diyorlar ama kesinlikle değil . Oyuncu performansları berbat öncelikle de Enes Batur un ve gereksiz saçma ve uzun