Şuana kadar izledim en güzel film saten kaç yıldır kendisini takip ederim hiç hatasını görmedim bence en iyisi bu film yanlız tek bir isteğim var enes batur bu yorumları okuyabiliyosa lütfen yotube atsınn:) tümm oyuncuları tebrik ederim elinize sağlık:) by
bu film resmensinema sektörüne bir hakarettir bu filmi yayınlamak suç olmalı diye düşünüyorum bakın her ne kadar iyi mesaj veriyo falan deseniz de youtuber lar oyunculuk yapamaz yani youtuber dan oyuncu olmaz istedikleri kadar iyi oynasınlar benim için değeri çok kötü bir film olacak eğer bir ebeveynseniz ve bu filme çocuğunuzu gönderiyorsanız sizin halinize acıyorum ACINASI YARATIKLAR
Film Gerizekilar Yuzunden Gosteris Ve Arabalar Acisindan Neymis Efendim Cornette Zengin Oldugunda İyice Gotu Kalkiyor İnsanlarin Buyuzden Bu Film e Gitmeyin Degmez Vericeginiz Paraya Yazik