2,1
Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? hakkında görüşlerin ?
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
6 milyon olan ailemiz bir iş daha başardı. Turkiyenın en büyük youtube kanaliyiz ve hep öyle olcaz evet çok kıskanan var ve hepte öyle olcaklar ve biz buna çok aliskiniz tek söz siz bizim gibi olamayacaksiniz...KISKANIN
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film süper bayıldım murat amcayı pek göremedim ama gene de iyi geçti tabi gönül isterdiki buluyim ama izlemeye varsa tavsiyem ben bulamadım inşallah siz bulursunuz
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat otesi !!! acil youtube kontrol edilmesi lazim yoksa zekaseviyemiz iyici duseck bu ileri zekalilar yuzunden anlamiyorum ya bu tip nasil odul alabilir tamammen hirsizlik milleti kandiriyorlar kesinlikle izlemeyin izlettirmeyin sinirkrizine girebilirsiniz:@:@:@
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi bence artık oyunculuga bu ekip ile tamamen atılmalısın Enes abi en zirveyi hakediyorsun çünkü Enes Batur Film Budur
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bu fili tüm sosyal medyayı sarstiğı icin haberciler enes baturu düşürmeye calışıyolar. Benim izlediyin en iyi ikinci filim birinci recep ivedik 5
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
enes abi filmin çok güzeldi sana hayatında başarılar dilerim ve seni kötülüyenleri takma abi seni kıskanıyolar ve hayal mi? gerçek mi? filminin devamını bekleriz
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Muhteşem ötesi bir film ben çok ama çok sevdim herkesin gitmesini şiddetle ama şiddetle öneririm lütfen herkes 5 yıldız varsin enes abiye yardımcı olalım ki enes abim mutlu olsun
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi.Beğendim.Fragmanı izlemeden önce filmi Enes Batur’un videolarından oluşuyor zannetmiştim.Ancak öyle olmadı.Hikaye Enes Batur’un hayatı üzerineydi.Gitmenizi tavsiye ediyorum.
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Cok guzel bir filim hayelmi gercekmi sonuna kadar destekliyom ne derseler desinler cok guzel bir filim olmuş
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film beklediğim kadar güzeldi. Harika bir çalışma olmuş herkesin emeğine sağlık. Tekrar gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda.
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Ben cümleye şöyle başlayacağım bir youtuberler özellikle türk youtuberler lütfen film yapmasın hele enes batur en dandik youtube kanalı 6 milyon abonenin yarısından çoğu 10 yaş altı bu çocuklar senin malca hareketlerini eğlenceli buluyor 10 yaş üstü olan kişiler saçma küçük düşürücü buluyor filmini izlemedim izlememde gayet berbat bir film olduğu ortada girenlerin parasına yazık 40 bin kişi filme oy vermiş büyük ihtimalle 30 bini 10 yaş altı kişiler trilyonlarca film izledim seninkinden kat ve kat çok daha güzel filmler 2.4 imdb alıyor bu adalet değil saçmalık benim yorumum bu dandik filmler ne olur yapmayın filmin imdb bile hak etmiyor sonra türkiye neden gelişmiyor diyorlar sizin yaptığınız bu saçmalıklardan dolayı geçmiş olsun türkiye gene battın......
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
KdıcısjdjmsjckkdfmdjıfkdkıkdkvkJdıcnsjcjdkıdkdıcjdKekvjdjckdnjfnfjfmfkkfkfkkfkfkfkfkkfkkfkfkfkfkkffkkf
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
spoiler: Bu FİLİME gidenin beynine tüküreyim!!!
Bu FİLİME gidenin beynine tüküreyim. Bu FİLİME gidenin beynine tüküreyim.
…………........….....................,...............xxxxxxx spoiler:
kskskdks spoiler:
şşeeşeşşeşeşsşwşsşaşaaşşsşsşsşsğağsşşsş
27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Biraz acemi ama güzel film olmuş bence. Yaş kesimi biraz dar. Çocuklara hitap ediyor ama YouTube için güzel bir proje olmuş.