3,8
Mucize hakkında görüşlerin ?
9 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mucize icin mukemmel yada kötü diyemezsiniz. İzlenilebilir bir film... Cok buyuk beklentilerle gitmezseniz eger keyif alabilirsiniz.. Konusu guzel fakat yavas islenmis ...
4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Kaliteli bir iş olmuş. Özellikle Muallim ve Aziz çok etkili iki karakter. Emeği geçenlere teşekkürler.
14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Mahsun.. Ne iyi ettin de müzik yerine sinemayı seçtin. Muhteşemsin. Seni seviyoruz. Gerek kadro, gerek senaryo, gerek oyunculuk, gerekse de sanatsal çekim kalitesi muhteşem.. Kesinlikle önerilir. Seyretmeyenler çok şey kaybeder.
15 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Ben hayatımda bu kadar saçma, bir KOZ filmini gördüm, bir de bunu ikisi de kendi düşünce platformunu insanlara empoze etmeyi hedeflemiş saçma sapan filmler. Mucize'nin bi kere başından sonuna hikayeler kopuk kopuktu. Elli kere kız isteme sahnesi çekmişler bir de eşkıyalara okul yaptırıyorlar yani gerçeklerden çok BİLİM KURGU kategorisine de koyulabilir. Mahsun Kırmızıgül'ün diğer filmlerini de izlemiş birisi olarak bunda çok düştüğünü söylemek isterim kalite '0'. Gitmeyin bu düşüncedeki insanlara para yedirtmeyin.
18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
BU FİLMİ İZLEYİN KENDİNİZE BAŞKA BİR GÖZLE BAKACAKSINIZ
VE İÇİNİZDEKİ MUCİZEYE DAHA ÇOK İNANACAKSINIZ
15 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Merhaba ben gazete öğrencisi Melis Yiğit. Mahsun Kırmızıgül gibi başarılı, çalışkan, zeki bir yönetmenin olması bu ülkede bir avantaj. Yazdığı senaryolar çektiği filmler kesinlikle müthiş. İzlerken sıkılmadan izlediğim bir film.İnsanlara ders veren, insanlığı bize yansıtan yönetmen . Mucize filmine gelirsek arkadaşımla gittiğim bir film. Kesinlikle harikaydı. Oyuncu seçimi, çekilen bölgeler iyi seçilmiş. İzlerken beni hem güldürdü hem ağlattı. Mert Tunak oyuncusunun yansıttığı oyunculuğuna hayran kaldım. Bütün oyuncular başarılıydı. Tebrik ediyorum. Umarım ben de bir gün sizin gibi başarılı olurum. spoiler:
8 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Walla açık ve net söyleyeyim. Filme sırf Mert Turak için gittim ve iyikide gitmişim. Benim için tam bir başyapıt oldu. Film konu ve oyuncular olarak hepsi çok iyiydi fakat Talat Bulut ve özellikle Mert Turak olağan üstü oynamış. Herkes o rolü oynayamaz ama Mert oynamış ve ortaya muhteşem bir iş çıkmış. İleride önü çok açık bir isim, filmin sonundaki gözü kanlı bakışları hala aklımda. Eline sağlık Mahsun uzun zamandır eşimle böyle lezzetli bir film izlememiştik. Sağ olun var olun.

Özellikle Mert Turak ve Talat Bulut parlamışlar resmen. Mert'e hayran kaldım.
Olumsuz diyebileceğim bir yanı olmadı.
Babam ve Oğlum'dan sonra ilk kez bu kadar duydulandım.
Ve böyle yapımların devamı için çevremdeki herkese öneriyorum.

Mahsun iyiki müziği bıraktın ve iyiki film yapmaya başladın.
Seni yakından tanımıyorum ama filmlerini seviyoruz. Başarılarının devamını dilerim.
5 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Film işlenilecek konu bakımından doğu diyenler için . Mahsun Kırmızıgül doğunun yaşanılmış olaylarından faydalanıyor. En azından gerçek hayattan film izlemeyi sevenler için güzel bir film . Kimisi recep ivediğin komedi filmini sever nasıl insanın üzerine yapışmışsa mahsun kırmızıgüle de dram türü filmler yapıştı . Recep ivedik celal ile ceren filmi güzeldi ancak beklenilen gibi değildi . Recep ivedik gibi beklendiği için insanlar beğenmemiş olabilir. Ama filme gelince Mert Turak aziz karakteri ödüllük bir performans yolun bahtın açık olsun demekten başka bir şey gelmiyor hep başarılı olasın .. Filmde benim gördüğüm yada öyle algıladığım bir sahnelere gelecek olursak . Doğu kültürünün eşkiyalarının yansıtılması evet iyi olarak yansıtılması ancak sahnelere gelecek olursak eşkiyanın yapmış olduğu bir yerde Türk bayrağının dalgalanması insana barışın ,kardeşliğin yansıtılması güzel ... bir sahne vardı ki yanıldım mı bilemedim .. Klasik arabaların geçtiği sahnelerden bir tanesi ilk sahnelerde yada muallimin parayı çektiği sahnelerden bir tanesinde klasik arabanın bir tanesinde hgs gördüm yanlışta görmüş olabilirim ama nasıl dikkat etmezler dedim . ön sıralardan birileri hgs gördün mü diye sesli bir şekilde gülüştüler . yanlış görmemişim diye düşündüm .. velhasıl güzel fim detaylar için bir daha izlemeyi düşünüyorum ..
17 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Mutlak izlenilmesi gereken bir film..Mahsun Kırmızıgül ün yüreğine kalemine sağlık...hem duygusal hem mesaj içerikli hem de güldüren bir film...Mert Turak mükemmel bir oyunculuk sergilemis.yan karakter roller ve oyunculuklar da çok çok iyi.kast rolleri herkese birebir uymuş ve sonuçta harika izlemesi bir film cikarmis ortaya.Emeği geçen herkese teşekkürler...Umarim uluslararasi alanda da basarilara imza atar.
21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
KESİNLİKLE HERKESİN İZLEMESİ GEREKEN MÜHTEŞEM BİR FİLM...
13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
SUPER BIR FILM TEK KELIMEYLE. Ayrica Mert Beyi yurekten kutluyorum. Mukemmel oynamis super
27 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Türk sinemasinin cok guzel yerlere geldigini gosteren dram yuklu bir film.M. Kırmızıgül Türkiye'nin gerceklerini iyi yakalayan bir yönetmen. Filmi hayranlikla izledim. Mert Turak Oscarlik oyun sergilemis.
8 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarım saati nasıl bi film diye düşünebilirsiniz, ama izledikçe ben şuan neyin içindeyim bu hayatın aslında tam kendisi diyeceksiniz. Yaşam için verilen zorlu mücadeleler, küçük şeylerden mutlu olan insanlar hepsine bu film de rastlayacaksınız. Beklentilerimizin yine çok çok üstünde duygusal ama bi o kadar gerçek olan bu film için Mahsun Kırmızıgül ve ekibine teşekkürler...
13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Cok güzel bir filmdi. Hem agliyor hem guluyorsunuz bazen aciyorsunuz
butun duygulari yasiyorsunuz. Mahsun kirmizigul gine cok guzel bir film yapmis kadro mukemmel butun mahsun kirmizigul filmlerine gitdim hepside birbirinden guzeldi.tekrar bir film cekerse gine gidecegim.Sunuda soylemeden gecemiycem tabiki magazin programlarinda boy gosteren cakma sanatcilarla kiyaslamiyorum ama sahis kisilik olarak durusunu pek begenmiyorum seneler sonra ilk reportaj veriyor sinemada onu seven sayan insanlarla beraber ama KIBIRLI, KENDINI BEGENMIS, bir durusu var hic hos degil daha samimi icten ve alcak gonullu olabilir.Boylesini duygu dolu filmler yazan bir insan mutlaka daha sevecen ve sevgi doludur biraz disariya yansitirsa iyi olur.basarilarinin devamini diliyorum ve herkesin bu filme gitmesini tafsiye ediyorum.
26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
erkek arkadaşımın ısraıyla gittim ön yargılı olarak yani aman sonuçta mahsumun flmi ne olabilirki dedim ama yanıldım gerçekten çok beğendim çok beğendim ve bu beğendiğim ikinici türk filmi kelebeğin rüyasıydı ilk favorim ve şimdi mucizede eklendi tavsiye edrim herkeze