Mucize
3,8

Gürkan T.
Gürkan T.

9 Mart 2015 tarihinde eklendi
Türk Drama trahinin en iyi filmi.. çok realist yaklaşılmış
spoiler:
Dilara Zorer
Dilara Zorer

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film olmuş...İnsanı ilişkileri en iyi şekilde anlatmış...Asıl engelin kalp engeli olduğunu, toplumun görmezden geldiği engelli insanların yaşamlarını çok iyi anlatmış...Film olumsuz eleştiriyi hiç haketmiyor.Eline yüreğine sağlık Mahsun Kırmızıgül...Mutlaka izlenmesi gereken bir film..
Yılmaz T.
Yılmaz T.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Ben filmi bu akşam özledim harika bi film olmuş emeği gecen herkese tesekkur ederim..
Lakin bi ayrinti gözden kacmis bunun bilinçli olduğu şüphesisine kapilmadim kiz isteme olayında büşra hanim a sorulan bakara suresi kaç ayettir verdiği cevap 268..
Bakara suresi 286 ayetten oluşur. Bilginize
Yusuf U.
Yusuf U.

4 Nisan 2015 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel Türk filmiydi çok başarılı...Bazı hatalarda olsa normal yani dört dörtlük olmaz hiç bir film sonunu çok güzel bağlamışlar bence tebrik ederim.
YELİZ YEŞİL
YELİZ YEŞİL

17 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Daha yeni izledim.Cok begendim.Dostlugun,Aile oneminin,insanligin, merhametin hepsi bir arada olsuğu bir film.Severek izledim.Mahsum Kirmizigul,un butun Filmlerini izledim.Yine bir eser cikarmiş.
yılmaz Ü.
yılmaz Ü.

2 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Super
Bir film izleyebilirsiniz ve çok güzel olmuş eline sağlık olsun emeği geçen herkese teşekkürler
Ebru K.
Ebru K.

3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Dun izledim filmi cok guzel cok etkileyiciydi 10 yildiz olsa da 10 yildiz verseydim film sonunda herkes alkislamaya basladi turk sinemasina kazandirilan harika bir film burayada ilk defa yorum yaziyorum dayanamadim bu film seyirci rekoru kirmali diye dusunup yorum yazmak istedim
ibrahim k.
ibrahim k.

3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Yerli Film Kategorisinde çıtanın yükseldiği harika bir film. Kesinlikle izlenmeli. Yıldızlı 10......
Ilknur S.
Ilknur S.

3 Ocak 2015 tarihinde eklendi
süper tek kelimeyle..sinema da cok film izledim ama ilk defa insanların film bittikten sonra alkışladiklarina sahit oldum. tebrik ediyorum Mahsun Kirmizigul u. Aziz karakteri cok başarılı 10 uzerinden 10 :)
beren Ü.
beren Ü.

13 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film..İzlemenizi tavsiye ederim,tüm salon ayakta alkışladık..Son yıllarda izlediğim en etkileyici Türk filmlerinden birtanesiydi.
'Derinliği olmayan sadece at sahneleri olan bir film' eleştirlerine kesinlikle KATILMIYORUM.Filmin özeti,anlatılmak istenen asıl o mükemmel sahnelerde:) Mahsun Kırmızıgül' ün ellerine sağlık.Tüm oyuncuları yürekten kutluyorum.Aşkın ,sevginin, iyiliğin, gerçeğin beyaz perdeye şahane bir aktarımı olmuş Mucize.. Türk sinemasına böylesine muhteşem film kazandıran emeği geçen herkese kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
miskincin m.
miskincin m.

26 Şubat 2015 tarihinde eklendi
bence bir başyapıt herkes izlemeli mahsun kırmızı gül için bunları söyleye bileceğimi düşünmüyordum ama iyi yazmışssın iyiki yönetmişssin beni çok yanılttın ön yargılardan kurtulmamız şart tebrikler...
Enes Ş.
Enes Ş.

9 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Filmi eleştirenlere düşük puan verenlere zaman kaybı diyenlere gelsin bu yorumum.Siz ne kadar bu ülkenin vatandaşı iseniz bende okadar bu ülkenin vatandaşıyım.Filmi kötülemek için pkk yı sevimli gösteriyor yok kahraman gösteriyor demişsiniz lakin tarihleri karıştırmışsınız.film 1960 larda başlayıp 1967 1968 lere uzanıyor pkk nın ortaya çıkış tarihine bakarsanız 1977 1978 lere denk geliyor bu kadar bilgisiz olamazsınız yorum yapmadan önce araştırıp destekli yorum yazın.Bence film çok güzeldi hem güldüm hem ağladım ve Aziz i canlandıran MERT TURAK abi sen neymişssin öyle helal olsun valla HERKESİN İZLEMESİNİ TAVSİYE EDERİM.
Batuhan Y.
Batuhan Y.

11 Mart 2018 tarihinde eklendi
Harika bir film.Gercekten çok duygulu cok güzel bir film.oyunculuklar harika.senaryo muhteşem. Mahsun kirmızigül güzel bir iş çıkarmiş
halyaz
halyaz

22 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Eğer Bu Filmde Mert Turak olmasaydı, bu film bu kadar sükse yapar mıydı diye düşünsek bile; yersiz bir düşünce olurdu...Zira bu filmde Mert Turak var... Hem de öyle bir var ki... Gurur duydum... Bravo... Bu filme emeği geçen başta M.Kırmızıgül olmak üzere herkese teşekkürler...
Ahmet K
Ahmet K

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Filim gercekten izlerken hiç sıkılmadan izliyosunuz ve sizi farklı duygulara sokuyo izlenmeye değer bi filim