4,4
Avengers: Sonsuzluk Savaşı hakkında görüşlerin ?
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Bu filmde macera aksiyon üst düzey ve gerçekten maliyetli bir film fakat bu kadar kalabalık olması şart mıydı bilmiyorum ama bizim tahtakaledeki bir milyoncu gibi. Neyse ki izledik bir kere. İdare eder işte
17 Ekim 2018 tarihinde eklendi
The Dark Knight filminden sonra en beğendiğim film.Kısaca En İyi Avengers Filmi.Benim Filmlerim:

1.The Dark Knight
2.Avengers İnfinity War
3.Star Wars 3
2 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Film harikaydı çok beğendim ilk defa kötü sonlu bitti. Ve buda hoşuma gitti Marvel ekibine tekirler.
2 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
spoiler:

bu filmde eksik bulduğum tek tarafı müzikleriydi filmi dramatik bitirme çabasından olsa gerek pek üzerinde durulmamış ama bir dahaki bunu fazlası ile telafi edeceğini düşünüyorum with comeback or captain marvel.
not:evet müzikler benim için çok önemli
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Benim en çok takıldığım karakter vizyon. Ne işe yarar bu adam voltranı nasıl yenebildi? Keşke voltranı diriltselerdi dedim kendi kendime
28 Nisan 2018 tarihinde eklendi
ÖNCELİKLE FİLME HAZIRLIKLI GİTMEK LAZIM BU HAZIRLIK OLACAKLARA VE ÖLÜMLERE THANOS BABAYI EFSANE YANSITMIŞLAR SIRADAN BİR VİLLAİN DEĞİL KESİNLİKLE ADAM EVREN DE DENGEYİ SAĞLAMAK İSTİYOR VE FİLM DE BUNU GÖSTERMİŞLER ÇOK İYİ Bİ FİLMDİ KESİNLİKLE GİTMENİZ LAZIM ADAMLAR 10 YILDIR HAZIRLANIYORLAR VE BU FİLMDE DE BU HAZIRLIK SAYESİNDE ÖYLE KARAKTER TANITIMI TARZI BİR ŞEY YOK OLMAMASI DAHA MANTIKLI ZATEN DİREK MEVZUYA GİRİYORLAR BOL BOL AKSİYON VAR VE ÇOK HIZLI GEÇİYOR BU ZAMAN HİÇ SIKILMADIM BELKİ ARALAR DA BAZI SAHNELERDE AMA GENEL OLARAK SIKILMADIM VE ESPRİLER DE MUHTEŞEMDİ ÇOĞUN DA TÜM SALON GÜLDÜĞÜMÜZÜ HATIRLIYORUM TOPARLAYACAK OLURSAM BU FİLM GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞ VE TÜM DUYGULARI YAŞATTIRAN Bİ FİLMDİ. RUSSO KARDEŞLER ÇOK GÜZEL YAPMIŞLAR VE SABIRSIZLIKLA İKİNCİ PARTINI BEKLEYECEĞİM İYİ GÜNLER EFENİM.
27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Film bence muhteşem marveli bilen bilir
Bende bugün gitcem ama marveli takip etmeyenler için film nasıl olur bilmem
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Filmin senaryosunun sıradan olmasının yanında bir de film hem sıkıcı hem de yorucu olunca tahammül edemeyeceğim bir film ortaya çıkmış. Oldukça overrated bir film İnfinity War. Bence herkes adil olup hakettiği puanı vermeli. Mcu'nun içinde en iyi 5.film bence. Filmin kötü tarafları Sıkıcı olması, Sıradan senaryosu, Aşırı gereksiz esprileri, Karakterlerin yetersiz kullanımı, Cap ve Iron Man 'in bir işe yaramayıp ayakbağı olması, Müziklerin a epik ve klasik olması diye sıralanır.
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Film güzel mi güzel ama çok kalabalık bir kadro. Ayrıca bu filmlerin biletleri neden bu kadar pahalı anlamış değilim.
26 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Şüphesiz marvelin en. Iyi filmlerinden sinematografisi müzikleri gerekse oyuncuları arkdaslar size kolay gelebilir fakat avengers gibi çok fazla karekteri olan ve hepsinin farklı hikayesi olan karekterleri yönetmek piskolojilrini oyuncuya anlatmak zor iştir özellikle görsel efekt bakımından çok başarılı tabiki bunuda dev gibi bütçesine borçlu demem oki zaten izlemeyen kalmadı hadi gidip izleyin derim
1 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi süper kaharaman filmiydi filmdeki göndermeler ve zekice espriler filmdeki ciddiyeti bozmadan dozajında olmuş oyuncuların oyounculukları ve senaryo mükemmeldi disney gibi bir şirketin daha iyi görsel efektler yapabileceği düşüncesindeyim ikinci filmde ise zaman taşıyla zamanda yolculuk yapma fikrinin saçma olucağını düşünüyorum çünkü bir tür paradoks oluşabilir yani yep aynı döngüyle sonsuza dek kaybedebilirler ya da her yolculukta başka bir alternatif deneyerek dr strange in gördüğü binlerce olasılıktan birini belki tutturup kazanabilirler bence en mantıklısı sonsuzluk eldiveni yok edilmesine rağmen belki bir şekilde sonsuzluk taşlarını kullanıp her şeyi eski haline getirebilirler
28 Nisan 2018 tarihinde eklendi
İzlediğim açık ara farkla en iyi marvel filmiydi . Fragmanlar , tv spotlar veya okuduğunuz teoriler hiçbir şey . Filmi kesinlikle sinema da ve 3d izleyin . After crediti izlemeyi unutmayın!
30 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Neredeyse tüm eleştirileri okudum. Bir çoğu çok doğru tespitler ama ben biraz da birleşik olaylara deyinmek istiyorum. Anladığım kadarıyla spoiler: Dr. Strange is dead
. Dormammu'yu kim durdaracak ?
27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Jskskskjjdnznzmkskskskksje dcckfhwgwgbdkcifueugw s smdkduhevebedkdisuehbedhejsbsbshusjwbwbwhusisowowkkwbshduduejebbe jsjjeuejsj iieiwi
1 Şubat 2019 tarihinde eklendi
En iyi filmlerim listesindeki zirvede olan filmdir Sonsuzluk Savaşı.
Herşeyiyle harika. Büyük bir keyifle izledim