4,4
Avengers: Sonsuzluk Savaşı hakkında görüşlerin ?
29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Aaaaaaaa fena değil aaaa izlemediysen izle ! A dağ hakk mn cookkkk mn bachmann mn hmmm 藍☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️achill vb. çoğu kg v üç bu kg kimlik kg fethi et
18 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdİ izlemeye vakit ayormaya değer❤️
22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Thorun wakandaya geliş sahnesinde uçtuğum film endgameden daha iyi bence.Thanosla fight sahneleri falan çok iyi ztn izleyin.
10 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
arkadaşlar sadece şunu diyeceğim filmi hala izlemediyseniz koşa koşa gidin hemen , mükemmel, en iyi marvel filmi olmuş
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
vaktiniz varsa marvel evrenini seven birinin kesinlikle izlemesi gerek
Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın
Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın
27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
En güzel "yenilmezler" filmiydi. Ben çok beğendim. Yüzbaşıya sakal yakışmış. Herkese tavsiye ediyorum
28 Nisan 2018 tarihinde eklendi
50 Milyon dolar üzerinde çekilmiş bir filmden kötü bir sonuç beklerseniz yanılırsınız tabii ki.. Filmi çok beğendim ve keyifle izledim, fakat bu filmde bu kadar kalabalık kadro şart mıydı? Orası biraz tartışılır işte. Yine de güzel bence.
4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
tür olarak en sevdigim türlerdemn birisi . daha izlemeye gidemedim ama yarın gidecegim q
6 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Beklediğiniz bir avangers göremiyorsunuz sahnede çok fazla soru işareti bırakmış güç dengesi doğru yapılmamış. Vision oyuncak giibiydi. Ayrılan ekibin bir araya gelmesi için yapılan bir film gibi
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Çok beğendim bu filmi. Bizim Türkler neden böyle bir film yapmıyor anlamış değilim. Para var herşey var, bi deneyin belki olur.
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Hakkını yememek lazım. Bu film gerçekten de güzel olmuş ama ben yinede Türk sineması izlensin isterim.
3 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmeldi. Bu kadar zaman bekledik ve gerçekten beklediğimize değdi. şimdi bir dahaki filmi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. tüm avengers ekibinin filmlerini tekrar izlemeye başladım. başka türlü zaman geçmez herhalde :/
8 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Avengers'ın ilk üç filmi çocuk filmi olduğu için, filmde hep çocuk şakaları yapıldığı için bu filme ön yargıyla bakmıştım. Ama film beklediğimden güzeldi .Film 'in senaryosu ve hikayesini de begendim. Görsel olarak da çok iyiydi. Spiderman , ironman ve dr.strange 'in birlikte olduğu sahneleri çok beğendim. İlk defa bir kötü karakterin neyi neden yaptığını anladık ve empati kurduk, sadece kötü olduğu için dünyayı yok etmek isteyen boş bir karakter değildi..İlk üç filmden iyiydi ama yinede daha iyisi yapılabilirdi.
29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Ya şu filmin başlarında thanosun adamlarindan cirkin bi uzayli vardi ya adi neyse artk hayatimda gördüğüm en cool karakterdi abi ne kdr sakin ne kdr efsnae bi karakterdi ya konusmasi ses tonu hareketleri tek kelimeyle muhteşem bi karakterdi
31 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Film Batman v Superman gibi çok kopuktu. Hikaye idare eder. Ayrıca civil war ve winter soldier daha iyiydi