Türev
    3,8
    Türev hakkında görüşlerin ?

Selcen E.
    Selcen E.

30 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
    İlişkiler üzerine bir film olması açısından seyrettim ancak derin veya ilgi çekici bir konuya değinmiyor film bence. Az sayıda ve Tanınmamış oyuncularla çekilen filmde oyunculukları beğendim ama görselleri zayıf ve zaman zaman amatör kamera ile çekilmiş film gibi duruyor.
    nskmourinho
    nskmourinho

22 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Gömülü hazine sınıfından bir film.Adı diğer türk filmlerine göre daha az duyulmuştur kanımca.Film benim beklediğimden çok daha fazlasını verdi.Başından sonuna kadar zekice kurgusuyla benim için her zaman başarılı hatırlanacak. 7.5/10
    garyhabson
    garyhabson

21 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    İzlediğim en kötü filmlerden biri. Oyunculuklar berbat, rol yaptıkları her sahnede hissediliyor. Bir arkadaşına bir şaka tertiplemek için bir kaç kişi rol yaparsınız da yapmacık olur hissedilir ya aynı öyle oyunculuklar. Kısacası vakit kaybı.
    throughout
    throughout

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Bu puanı hak etmiyor.. vasat hatta zaman zaman sıkıcı bir film.. 4/10
    Meet-in
    Meet-in

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Filmin konusu ve kamera çekim açıları itibariyle farklı bir Türk filmi.Beste Bereketin oyunculuğunu çok beğendim,çokta başarılı buldum.İzlenilmesi gereken filmlerden olduğunu düşünüyorum.
    sasili
    sasili

8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    en iyi türk filmlerinden birisi. oyunculuklar süper doğal,8 verdim
    cemilarkun
    cemilarkun

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    sinemada izlerken sanki bir film değilde arkadaşlarımın çekmiş olduğu yputube koyulacak videoyu izler gibi hissettim.diyaloglardaki doğaçlama tarzı konuşmalar arkadan gelen binlerce gürültü falan. Erkek oyuncu hiç begenmedim bence çook kötü oyunculuk yapmış.
    aydin-dereli
    aydin-dereli

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Özgün bir senaryo.10/7
    harun3404
    harun3404

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Burcunun Sesi , Özgü Namalın sesiyle aynı :)

Ama yinede Film Harikaydı Gerçekten Çok Begendim

El Kamerasyıla Çekilmesine Ragmet , Sonuçta 3 insanın normal yaşamını anlaatıyor

10/10
    nlhnucok
    nlhnucok

6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    "bağımlı değişkenin diferansiyelinin, bağımsız değişkenin diferansiyeline oranıdır."

Lisede kabuslarımızın fon müziği olan konuyu, film adı olarak ekranda izleyeceğimiz, kimin aklına gelirdi ki. Bildik bir konu eşliğinde bildiğimiz tüm duyguları 90 dakikada yaşatıyor. Kelimenin tam anlamıyla "rahatsız" etti beni. Doğaçlamaya yakın dialoglar, üstünde oynanmamış gibi duran dış sesler, el kamerası çekimleri ile hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi aksa anca bu teknikte akardı dedirtecek türden "doğal" bir film TÜREV. Ana karakterden herhangi birinin konumuna "düşme" ihtimalimiz o kadar fazla ki.. hangimiz dönem dönem süreyya'nın paranoyalarını yaşamıyoruz, ya da kaçımız burcu gibi en yakın arkadaşımız için nice aptalca işlere kalkıştık ve başkasına doğrulttuğumuz kendi silahlarımızı, sonunda kendimize dönük bulmadık. Esas kurban nazım' ın önüne konan kartları oynadığını, çok da seçme şansı olmadığını görüyoruz film boyunca. Oyun kurucu kim, kurban hangisi, bu oyunda en çok yarayı kim aldı derken film biter, biz kendimize sorarız; bağımsız değişkenimi bilsem, cesaretim var mı kendi türevimi almaya?
    yakup-kucuk
    yakup-kucuk

29 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Farklı bir film olmuş. Konusu bakımından hoşuma gitti. Biraz daha profösyönel çekilseydi daha iyi olabilirdi. Kamera kullanımı çoğu zaman insanı deli ediyordu. Süreyya nın ikiliyi yakaladığı anda arkadan gelen aptalca sesler bütün konsantrasyonumu bozdu. Oyunculuk adına Beste' yi çok beğendim. Mükemmel oynamış. Aynı şeyi Gülçü Yalçın içinde söyleyebiliriz fakat bunları Gülçin Santırcıoğlu için söyleyemem. İzlenilmesi tavsiye edilir.
    androginos
    androginos

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    beste bereket harika bi performans sergilemiş,zaten 'iki süper film' filminde de oldukça başarılıydı.bundan sonra beste bereket oynuyorsa o filme mutlaka şans verip sonuna kadar izliycem.
    fragilegirl
    fragilegirl

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Çok değişik bir filmdi.Sanki bazı sahnelerde doğaçlama yapılmış hissi verdi bana.

Oyunculuklar iyiydi.Lars Von Trier tarzına yakın bir şeyler yapılmaya çalışılmış sanki.Biraz daha üzerine düşünülseydi daha başarılı olabilirdi.Kamera'nın kullanımı ve renkler bazen rahatsız edici boyutlardaydı.

Ama anlattığı konu çok hoşuma gitti.Bir kez bile olsa izlenmeye değer bir film.
    ben-aspava
    ben-aspava

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    çok enteresan bir film.. Ayrıca olacak şeylerdir bu filmde anlatılan.. Fazla samimiyet olmamalı kız ile erkek arasında ahanda böyle olur :)

Ben beğendim filmi 7/10 verdim....
    Gayet güzel olmuş....
    desire882
    desire882

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    film basit bi el kamerası ile çekilmesine rağmen, oldukça başarılı ve izleyiciyi kendine cekmeyi başarabilen nadir türk filmlerinden... şidetle tavsiye ederim...ayrıca film biitkten sonra paronaya duygularınz ayaklanabilir haberniz olsun:)