Ahmet Büke
28 Mart 2022 tarihinde eklendi
70 ler türk filmi kıvamında. Mutlu sonlu türk aşk filmi. Bir çok sahne bildik. Tekrar bir filmi seyreder gibi. Sürükleyici.. Kadro çok iyi. Sadece iki başrolde gitmemiş buraya.. Eğlencelik 10 / 8,5
Eğlenceli bir komedi olmuş esnafların arasındaki muhabbetler komik ve iyiydi yalnız bergüzal korel ile tolgahan sayışman birbirine uymamış daha iyi bir ikili olabilirdi onun dışında orta karar bir yapım.7/10
Baroldeki iki kii Bergzar Korel ve Tolgahan Saymann oyunculuklar berbat tesiydi,filmde oynayan Zeki Alasya ve Altan Erkekli gibi duayen isimlere bu film yakmamz diyorum ve 3 puan bu filme layk gryorum.
Tamam çok çok klişe.Neşeli günlerin kopyası zengin babanın iyi kalpli kızı falan filan ama olsun ben çok beğendim.Han esnafının aralarındaki muhabbet sırasındaki diyaloglar ve filmin ilk 10-15 dk sı çok hoşuma gitti.10/7
Murat şeker aşk tutulmasından sonra daha ileri gidemiz diyordum ki yine yapmış yapıcağını bence bu adam tv kanallarında pembe diziler çevirmeli en azından türk sinemasını yeterince kirletmemiş olur ama ne yazıkki murat şkr buna yaklaşmıyor :((hiç yapılmaması geriken bir mrt şkr filmi olmuş 10/2 oda emeğe saygım için
Yeşilçam filmlerinin günümüze bir uyarlaması kısaca ancak çok eksik kalmış bana göre. Başrol oyuncularının birbirine uyumu sıfır. Bergüzaar Korel felaket zaten. Zamanınız varsa ve yapacak başka bir işiniz yoksa takılın diyebilirim sadece.
Olumsuz yorumlara bakıyorumda şaşırıyorum doğrusu...tamam film büyük bütçelerle yapılıp oscara aday film değil fakat her filmden bunu beklemekte doğru olmasa gerek diye düşünüyorum.Filmden önce büyük bütçelerle yapılan çok sağlam oyuncularla çekilen The Imaginarium of Doctor Parnassus izledim ama ne yalan söleyeyim bu filmden aldığım tadı eğlenceyi alamadım...küçüklüğümüzde izlediğimiz tarık akanlı gülşen bubikoğlulu filmleri tadını almak az da olsa güzeldi bence...Gökselinde "Baksana Talihe" adlı şarkısı o tadı eski türk filmleri tadını iyice hissetirmiş...eğlenmek hoş vakit geçirmek isteyenler için güzel film izlenir fakat ben gerilmek istiyorum korkmak istiyorum düşünmek istiyorum diyorsanız izlemeyin.tercih sizin...
konusuyla olsun oyuncularıyla olsun eski Türk filmi tadında bir film, yönetmenin de zaten bunu istediği film bittiğinde 'yönetmen' değil 'rejisör' yazmasından belli:D ..bu yüzden çok fazla da bir şey beklememek lazım zaten filmden..sonuç olarak güzeldi..bir hafta sonu kahvaltıdan sonra iyi gider:D izleyin...