üsstad
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
aşk tutulması gibi zevkli sıcak bir film izleyeceğimi sanarak gittim ama tam bir hayal kırıklığı ile ayrıldım. gereksiz diyaloğlar-gereğinden fazla uzun sahneler var. vasatın altında.olmamış. iyi seyirler ...
Film güzeldi en azından güzel zaman geçirmenizi sağlayacağından eminim. beğenmeyen arkadaşlar ne bekliyordu bu bir Türk filmi ve olması gereken herşey olması gerektiği gibiydi. Çok şirin bir film
Harika bir filmdi. Aşk turulmasından çok daha hareketli ve güzeldi. Buradaki puan ve yorumlara bakinca buyuk bir beklentim yoktu. Birde baktimki hicde burda bahsedildigi gibi bir film degilmis...Cok guzeldi...
Buradan yorumları okuduğumda gitmemeye karar vermiştim. Geçenlerde arkadaşımın doğum günüydü. By filme gitmek isteyince kıramadım. Sonuçta hep beraber sıkıldık. Tavsiye etmiyorum.
Tolgahan Sayışmanın oyunculuğu fena değildi ama Bergüzar Korelin yüzünden nerdeyse filmden çıkacaktım..Bu kadar basit ve kötü oyunculuk olmaz hiç inandırıcı değildi..Keşke başka bır bayan oyuncu oynasaydı
bende filmi ancak izleme olanağı bulanlardanım başlarda verilen puana göre ve yapılan bazı yorumlara göre gitmesem mi acaba desem de filmi izlemeyi tercih edenlerden oldum ve beğendiğimi söyleyebilirm zaten baştan beri oyuncular dahil klasik eski türk filimlerinin yeni versiyonu olduklarını söylüyorlardı ki bunu da bilerek herkes gidio ve beyaz perde de bu kadar az bir puanı haketmiyor diyebilirm efet çok şahene sahneleri var falan demiycem ama iyi vakit geçirmek için izlenilebilecek bir film iii seyirler herkese.
Cumartesi günü izleme fırsatım oldu Tolgahan Sayışman herzamanki gibi güzel oynamış hakkını vermiş.. Ama Begüzar hanımın oyuncluğunu çok vasat buldum..Filme duygularını hiç yansıtamıyor bence mıymıy başka bir bayan oyuncu olsa çok daha fazla tutardı bence bu film.Yinede herkesin ellerine sağlık..