dün Aşk Geliyorum Demez filmini galasında izleme fırsatı buldum. Klasik türk romantik filmlerinin güzelliğinin ve sadeliğinin haricinde bence daha çok konuşulması gereken şey, bu filmin bugünlerde gündemde olan " Açılım " konusunu daha gündemde olmadan filmde işlemesidir. Kürt, Türk, Ermeni, Laz ve daha bir çok farklı insanın birarada nasıl yaşadığını çok güzel anlatıyor. Özellikle Ermeni Miran dayının Kilisede ki cenaze sahnesinde han esnafının ellerini açıp gözyaşları ile dua okuması herkesi can evinden vurdu... Halkımıza ve gündelik hayatımıza bu kadar uzak film varken bu film çok bizden ve çok sıcak... Filmin ana cümlesi; "Gözlerimizin rengi ne olursa olsun göz yaşlarımızın rengi aynıdır". bence dikkat edilmesi ve izlenilmesi gereken bir Türk filmi.
konu basıt olması degıl turkıyede ıyı yonetmenlık saglam senaryo sıkıntısı cok.ask tutulması guzel bır turk fılmıydı.ızlenırdı ve bu fılmdede o basarı yakalancak gıbı. her ne kadar berguzar korel bana ıtıcı gelsede.ama kendısı normalde cok sen sakrak bırı oldugunu soyluyor zaten.demekkı ıyı oyuncukı sehrazat bıze o hıssı verdi. turk mılletı olarak mıllıyetcı olalım.her abd fılmı fılm degıl.
Murat Şeker artık bu tip filmler yapmaya başladı sanırım Tolgahan Sayışman aşk tutulmasında sınavı geçtiki bu filmdede başrolü yine bu oyuncuya vermiş ama biraz yaratıcı olsunlar eskilerde bu tip filmlerden çok vardı...