4,6
Ip Man hakkında görüşlerin ?

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
başrol oyunculuğu irade ve konun işlenişi çok güzel. görsel olarak 10/10ama bu filmi çinin gözüyle izliyoruz tarihi arıştırmak lazım aslında
2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
şaheser ! film bitti yazılar geçti ama ben hala ekranı kapatamadım. yaklaşık bi 5 dk. boş ekrana bakakaldım. gerçekten müthiş bir film. dövüş sahneleri kusursuz. en ufak abartı yok. ve donnie yen olağanüstüydü.
10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bazi arkadaslar asiri bi milliyetcilikten bahsediyor sanki ordada savas yok kirda oturup piknik yapiyoruz savasin icindesin tabiki ulkeni savunacaksin boyle bi durumda:) konu senaryo ve gercekci sahneleriyle harika bi film 10/9 oda alt yazi yuzunden:)
23 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmin 2. si yolda "Ip Man 2: Chung si Chuen kei" Nisan ayında Uzak Doğuda vizyonda..
18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Ben de denk geldim bu filme ve izledim.Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri diyebilirim.İnanılmaz bir film.Defalarca izlenebilir.İkincisi de çok çok iyi.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Kesinlikle izlenmeli.10/10
6 Haziran 2010 tarihinde eklendi
süperdi sonunda da çok etkileyici bitti film hakkında hiç bilginiz olmadan izlerseniz çok daha fazla keyif alırsınız sonunda çok etkileyici böyle filmleri özlüyorum
23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten Çok İyi
23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bir film.klasik kung fu filmlerine hiç benzemiyor, izleyin izleyin ama mutylaka izleyin.10 üzerinden 20 verdim.:))
9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar uzak doğu filmlerini seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz ama diğerlerinden çok farklı olağanüstü, şaheser bir film gerçekten. Beyazperde ve değerli yorumcu arkadaşlar sayesinde araştırma yaparak böyle filmleri izleyebiliyorum ne mutlu bana teşekkürler...
12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
gercekten izlenmesi ve ders alinmasi gereken bir film. muhtesemdi
20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Ben iyi bir sinema takipçisi olduğumu düşünürüm ve şunu idda ediyorum ki hayattımda böyle bir film izlemedim tek kelime ile Muhteşem..10/20 vermek mümkün olsa keşke,
izlemeyen varsa mutlaka alıp izlesin yoksa çok şey kaçırmış olur
31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
son yıllarda izledigim en etkileyici film.Mutlaka izleyin...
31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
en az 4 kere izledim ve bıkmadım.
27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi nerden bulabılırz
21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
olağanüstü bir film felsefesiyle sahneleriyle mesajlarıyla