4,6
Ip Man hakkında görüşlerin ?

20 Kasım 2011 tarihinde eklendi
ilk bastakı dövüş sahnesini kaç defa izledim hatırlamıyorum. izlediğim en içi dolu filmlerden birisiydi.
14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
tek kelime müthiş.muhteşem film izleyin
8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
böyle filmler her zmn gelmiyo ; mutlaka izleyin
22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Uzak doğu filmlerinden nefret eden biriyim ama bu filme bayıldım.basit bi konusu olmasına ragmen
güsel işlenmiş bi film.Abartı yok dövüş sanatlarını gerçekliği ile yansıtmışlar mutlaka izlenmeli derim ben. 9/10
5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
beni benden alan onurun herşeyden öte olduğunu anlatan 9/10 luk bir film
4 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
10 /10 bu puan bile az
22 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bruce Lee nin hocalığına da yapan ünlü Kung Fu efsanesi Ip Man in hayatını anlatan mükemmel bir film.

Ben 10 verdim, kusursuz bir film. Oyunculuk bile mükemmel.
19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tavsiye edilir.izleyin arkadaşlar...
14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu benim bu sitedeki ilk yorumum gerçekten çok güzel ve başroldeki Donnie Yen(Ip Usta) gerçekte Jackie Chan in hocasıymış
23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
hakikaten güzel filmdi sahneler abartısız....

sıkılmıtık havada 40 dk uçtuktan sonra gelen tekmelere.... gerçek kung fu bu filmde... ayrıca komple film olarak ta zaten mükemmel...
1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
10/10 ipman 1ve2 yi üst üste izledim çoketkileyici insanın kung fu yapası geliyor
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
insan izlerken kendini filmin içinde buluyor her saniyesi etkileyici müthiş bi yapım özellikle oyunculuklar muhteşem
16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film tarihi gerçeklere dayanmaktadır. ayrıca senaryoya da iyi aktarılmıs oyunculuklar cok iyi ve güzel bir film ortaya cıkmıs. ily_akirmak adlı arkadasım çin tarihi bilmeden okumadan ezbere konuşma elinde internet var gir bak bakalım bu adam neymiş ne yapmıs hani filşmden anlamıyorsunuz bari tarihe saygı gösterin biraz. Grandmaster Ip Ching tarafından yazılan otobiyografisini internette bulabilirsin önce okuyun ezbere konusmayın biraz yahu cileden cıkıyorum
5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Tüfek icat edildi mertlik bozuldu sözü bu film için söylenmiş.
14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
10/10 söylenecek söz yok ölmeden önce izlenilmesi gereken bir film kaçırmayın!!!