Çok çok çok hoştu.Bir filmde hem dram hem aksiyon yada döğüş diyelim hem diyaloglar çok güzel olurda sonra bu 3 unsur mükemmel bir şekilde önümüze konulursa bizede keyifle izlemekten başka birşey kalmaz heralde...10/10
Gerçekten çok güzel bir film. 2 ay boyunca bu filmi ekiyordum, salt bir dövüş filmi sanıyordum, içi boş olanlardan ama Ip Man bu ön yargımı çok güzel bir şekilde yedirdi bana :) Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden.
filmi izleyecek arkadaşlara tavsiyem bu film 4 bölümden oluşmakta. lütfen filmi sirasiyla izlemeniz ve final bölümü olan 2020 de vizyonda olan filmi kesinlikle sinemada izlemenizi şiddet tavsiye ediyorum . harika sosyal mesajlarıyla insanın içini hoş eden günümüz dünyasından insanlara karşı önyargı duvarlarının bir bir kıran başyapıt muhteşem doni yenn filmi .
gerçektende çok güzel bir filmmiş...puanını hak ediyor.vurdulu kırdılı filmlerden hoşlanmayanlar pek sevmez ama hoşlananlar için başyapıt diyebilirim hem duygusallık var hemde görsellik..
Wing-Chun sanatını önemli bir Sifunun hayatını baz alarak anlatılmış güzel bir yapım.Uzak doğu filmlerinden pek haz duymayışıma rağmen filmin yönetmenine hayran kaldığımı söyleyebilirim.İzlenebilir bir film.
waw waw waw...Diyicek bişey bulamıyorum.Muhteşem bir film şiddetle tavsiye ediyorum filmin bitmesini istemedim desem sanırım filmin nasıl oldugunu tahmin edersiniz harika 10/10
Uzakdoğu sineması hakkındaki bütün Önyargılarımı yıktı filmde net bir konu olmamasına rağmen bir dakika bile sıkılmadan izledim tekrar tekrarda izlerim döğüş sahneleri mükemmel İp Mane saygı duymamak elde değil en kısa zamanda 2 yide izlerim
filmin bitmemesini o kadar çok istedimki! kesinlikle ama kesinlikle mükemmel, tabiki zevkler tartışılmaz ama hangi mantık arkadas bu filme kotu der... ki bu film yarı biyografik bir film izlerken kısmen gerçeklik payının olduğunu biliyorsunuz bu sizin filmden nerdeyse 2 kat daha fazla zewk almanızı sağlıyor. 10 veriyorum yeniden ve yeniden
süper süper süper uzun zamandır fılmlere yorum yapmıodum ama bu fılm gercekten iyi izleyin.gerci japanlar sevımlı ınsanlar gıbı ama bu fılmde ınsan onları bogası gelıo :)