Senaryo güzel,oyunculukları da beğendim ama bir film ancak bu kadar kötü çekilebilirdi.Abdullah Oğuzun niye herkesin ağzına zorla sigara tıktığını anlayabilmiş değilim.Kopuk kopuk sahneler yerine biraz daha düzenli ve tempolu film çok daha başarı ve saygı görebilirdi 4/10
Mantık hatalarıyla dolu sonunda vakti ne denli çalışını pekiştirircesine bir başka saçmalıkla biten ordan burdan serpiştirilmiş klişelerle ayakta durmayı başaramayan başarısız bir film.2/10
zaten kitaptan sinemaya uyarlanan filmler o kadar başarılı olmuyo.kitabı okurken aldığınız tadı alamıyorsunuz.bu filmde olduğu gibi bende kitaptaki büyüyü alamadım
Açık söylemek gerekirse film konusu olsun oyunculuk olsun cok güzel olmuş.Bir kaç yorumda filmi eleştirenler oldu onları bence dikkate almayın film yaklasık 2 saat falan sürüyo zamanınızı boşa harcamıcağınızı söyleyebilirim.
Film kitap uyarlaması.Kitap nasıldı bilmiyorum ama filmin senaryosu çok zayıf kalmış.Bir çok mantık hatalarıyla dolu.Gekersiz yere Meryenin telaşa girmeside cabası.O durumdaki bir insan telaşlanmazmı tabiki telaşlanır ama film bunu çok garip bir şekilde gösteriyor.Cep telefonunu alıp yanlarında getirip,sonra her çaldıgında tripten tripe girmek mantıksız geldi.Nikoun olaya dahil olması ve onun başından buna benzer bir olayın geçmesi falan filan.Sonuç olarak aslında fena film degil diyicem ama görmezdende gelemiyorsunuz.Ebru Akel iyi götürüyordu filmi ama sanırım yönetmenin yüzünden bazı sahnelerde özelliklede dalmayı istemesi sahnesinde bambaşka biri oldu birden bire.Birde niko ve meryemin fenerde itiraf sahnesi çok kötüydü.Neyse yinede izlenebilir.
Kendini izlettirdi ama yine de ruhum daraldı izlerken.Çok yavaş bir tempo, basit sahneler, iç karartıcı bir müzik...Filmde tek beğendiğim şey; Ebru Akelin etkileyici oyunculuğu...İzlemeyen hiçbir şey kaybetmez...6/10
Filmin dram türünde ve bir roman uyarlaması olması ilgimi çekmişti, merak ettiklerim arasındaydı ama izlerken artık sonuca varalım kahramanlar da kurtulsun biz de dedim.filmin akışı durgun ve yer yer sıkıcı ama oyunculuklar çok başarılı özellikle Ebru Akel çok şaşırtıyor.izlenebilir.10/6
her zamanki gibi türk filmlerine ön yargımız devam ediyor acaba kaçınız hazım körmükçüyü sık sık perde de izliyor? bunu merak ediyorum bu gibi kişilerin perdeye çıkmaya başlaması demek sinemamızda gelişme olduğunu gösterir. ben kendisinin performansını çok beğendim. tabiki ebru akel performans açısından yeterli olmaya çalışmış ama devam ederse olacak gibi duruyor. cem özer zaten biliniyor. senaryo itibariyle film çok tanıdık gelebilir herkese ne de olsa çok yapıldı bu konu üzerine yerli yabancı film. ama şu var hep demez miyiz. al bunu yap bari diye, biz almışız ama bunu aynısıyla kopyalamamışız görüntü kalitesini fark edenleriniz olmuştur. son çıkan tüm kaliteli türk filmlerinde eski beğenilmeyen görüntü yok. ben tüek sinemasının bu gibi ataklarının devam etmesini diliyor ve kendilerinden sabırlı olmalarını istiyorum. 10/8 verdim
begenmedım berbat oyunculuklar sıcak fılmının ısmıne tezat bır algılama saglamama neden oldu...ebru akel ve cem özerın samımıyetten uzak fınal dıyalogları ve hazım kormukcunun tokatlama sahnelerı fılmden nefret etme sebebınızı kamcılıyor..muzıkler ıyı fakat yetersız..dıyaoglar az ve etkıleyıcılıkten uzak...sanat fılmı havasına burundurulmeıstenmesı_; az oyuncu ve az dıyalog fılmın sıkıcılıgını rtırmış...ızlenebılıtesi düşük...nöbetçi olurken izledim ama genede tahammül sınırlarımı aştı...5 verdim..neden verdiysem...
Merak ettiğim filmler arasındaydı, çok ii diyemem ama umduğumu buldum..Ebru akel bir bbg sunucusundan beklenmeyecek bir performans sergilemiş beklediğimden çok daha iyiydi..Zaten filmi sırf onun için izledim.Senaryo gayet iyiydi, akıcıydı ve yağmur altındaki sahneler mükemmeldi, şakır şakır yağan yağmur sizi adeta filmin içine çekiyor..İzlemenizi tavsiye ederim10/7