umcuuuk
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sıradan bir türk film olmasının yanında oyunculuklarıda bir o kadar başarısız bulduğum bir ağdullah oğuz filmi.EbrU Akelin oynamak için oynadığını düşünüyorum(yeteri kadar sıcak değil) Hazım Körmükçü için de aynı şeyleri söyleyebilirim.Keşke Cem Özere ağırlık verselerdi daha iyi olurdu.Yakında Tvlerde gösterilebilecek bir türk filmi...Yeterince soğuk!
bence film genel olarak iyiydi çekim ve yönetim kaliteli her karesine emek verildiği belli cem özer ve hazım körmükçü çok iyiydi.ebru akeli beklediğimden daha iyi buldum.abdullah oğuz çok başarılı bir yönetmen ama konu daha çarpıcı olabilirdi.açıkçası mutluluk filminden daha çok etkilenmiştim.izlenebilir bir film zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum
bu tarzda bir Türk filmi olarak başarılı sayılabilir, filmin ilk yarısı bittiğinde "way be gerçekten sıkı 1 film" diye düşünüyodum ve acaba ne olcak diye meraklanmaya başladım ama sonu pek de öyle değildi, yani "işler tam karışmaya başladı" derken çok basit 1 şekilde film bitti. bence güzel başlayan özgün senaryo, tam 1 Türk filmi gibi bitmiş.6/10
Ben türk filmlerini desteklemek adına kötü yorum yazmıyor ve hep pozitif bakmaya çalışıyorum Ama buna gidip sıkılmayana şaşırırım Verdiğim paraya harcadığım zamana kesinlikle üzülüyorum.
Film genel olarak iyiydi. Cem Özerin performansını ben de düşük buldum. Bunu, Sinekritikte de belirtildiği üzere senaryonun eksiklerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu filmi ileriye doğru atılmış bir adım olarak düşünebiliriz...
Arkadaşlar film gerçekten etkileyiciydi. Fragmanını izlediğimde biraz karmaşık geldi gitmekte kararsız kaldım fakat Abdullah Oğuzun projesine güvenerek gittim. Gerçekten izlenmeye değer bir film.
filme gitmedim ama puanı gayet iyi görünüyor,izleyen kimse yorum yapmamış,o kadar sarstımı acaba nutkumu tutuldu herkesin:)ebru akelden korkuyorum!abdullah oğuza güveniyorum,ön yargılı olmak istemiyorum o kadar bağırdım bu sitede ön yargılı olmayalım diye en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.ben yorum yazıcam izledikten sonra çünkü izlemeyenler için daha çok merak uyandırıyor,en azından benim için öyle:)