semahos
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filme dün gittim açıkçası çok daha iyi bir film bekliyodum beklentilerimin çok altındaydı filme gittiğime pişman olmadım ama memnunda kalmadım.ebru akel gerçekten rolünü çok iyi oynamış mükemmel bir performans göstermiş.
filmi izledim.ebru akel oyunculuk adına hiçbirsey yapmamıs.filmde ebru akelin bacak gösterisi vardı o kadar.cem özerde aynı şekilde durgun ve sıradandı.vasat bile olamayacak kadar kötü film.10/2
Beklediğimden iyi bir filmdi..Senaryo güzel, çekilen ortam(bozcaada) güzel, oyunculuklar güzel..kısacası film güzel, hiç sıkılmadım iyi ki gitmişim..nice güzel yerli yapımlara..
kitabın etkisi çok yansıtılmamasına rağmen film yinede güzeldi. ebru akelin beyazperdeye çok yakıştığıda gözlerden kaçmamıştır eminimki. film insana güzel dersler vermekte ve çokta ağır değil insan düşünüyor ben olsam napardım diye ve bu film düşünmeye iticek kadar kendi içine çekiosa ii bi yapımdır ben beğendim... ii seyirler
Türk Sineması ve türk Yönetmeleri Ne zaman bağımsız çalışmlara imza atacaklar çok merak ediyorum. Abdullah oğuz un kendi insiyatifiyle değiştirilmiş bir senaryo tabikii bekleneni veremez. vasatında altında. 4/10
Beklediğim gibi çıkmadı malesef...Abdullah Oğuz torpilli Ebru Akel oldukça kötü performans gösteriyor.Ağlama sahneleri cok yapmacık...Konu oldukça basit,filmin her sahnesini sonunun nasıl olacağını filmin ortasında tahmin ediyorsunuz.Film çok ağır ilerliyor...Abdullah Oğuzdan bomba gibi bir yapım beklerken sabun köpüğü elimize bulaşıyor. 6(10)
Film atmosfer oluşturma, karakter çatışmaları ve mekan seçimi olark oldukça başarılı, hikaye de bilinen öğeler taşıyor;ama anlatım üslubu fazlasıyla geriyor ve merak duygusunu sona kadar götürüyor.
Türk filimlerini basarili bulmuyorum ve bundan uzuluyorum filmi izledim sıkıldım yani dar bi konusu vardı yani aklimda hiç birsey kalmadi filimle ilgili keske gitmeseydim diyorum ...