Yiğitcan Yıkılmaz
1 değerlendirme
14 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Biz bu filmi ailece defalarca izledik fakat devamının olmaması kötü oldu. Bugün yine izledik ama devamını araştırıp bulamadım. Yani filmin sonu çok kararsız geldi bana. Mutlu mu bitecek yoksa mutsuz mu onun bizim yorumlarımıza bırakılması kötü oldu.
Bugüne kadar izlediğim en kaliteli Türk hatta yabancı filmler arasında. Kesinlikle izlenmesi gereken, Türk hatta genel olarak sinema tarihinde yeni bir çığır açacak olan bir başyapıt. 10/10desem inanın bu sitede bana gülmedik kimse kalmaz. Fillmden daha çok gülerler emin olun. en az 1 puan var 0 yok ki vereyim. Yazık günah paraya, zamana, emeğe yapmak zorunda mısınız böyle bir film? Çekmeyin en azınan böyl bir rezillikte adınız geçmesin.
heralde ben bu filmi izlerken gözümü kapatıp şansa bi yerde durdursam,filmin bitiş sahnesinden daha mantıklı bir yerde biterdi... Allah bu filmi sinemada izleyenlere sabır versin ne diyim.
ya peker abi sende şöle filmi çektikten sonra vizyona sokmadan bi izleseydin abi ya.belki vazgeçerdin... ne zman öğrencez film yapmayı bu filmin sadece afişi komiq:D vasat bile diyemiyorum.yazık ya harcanan emege dicemde emeqte yoq.10/1 verdim...