5-salon
15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İnsanı sinema sanatından soğutan filmler sıralamasında Büyü filminin bile önüne geçmiştir.Filmden anlarım diyen insanları bile fragmanıyla kandırmayı becermiştir.
nasıl kötü bir film nasıl kötü anlatamam. sanki birilieri paramızı alıp beyaz perdede karşımıza geçmiş bizimle dalga geçiyo. nasıl pişmanım böyle bişeye para verdiğime anlatamam. umarım tvde oynamaz, dvdsi çıkmaz hatta korsanı bile yapılmaz da kimsenin beyni ve vakti bu filmle ziyan edilmez
ya arkadaşlar neden bu kadar acımazsınız film çok güzeldi son derece komikti küfür olacak elbette bu bir komedi filmi küfür istemeyenler gitsinler romantik film izlesinler
arkadaşlar sinemada yüzlerce film izledim.yüzde doksanının yönetmenine,senaristine bakmadım.ama bu filme gittikten sonra ilk işim bunlara bakmak oldu.Yazık be kardeşim.Afrikadamı yaşıyorsunuz dicem Afrikadakilere ayıp olucak.Hadi biz bu filme gitme zahmetinde bulunduk ya siz hiç sanatsal açıdan bazı insanlara(kurul gibi) bu filmi önizleme yaptırmadan nasıl yayına soktunuz.Altın harflerle tarihe geçtiniz.Bu filmde emegi geçenleri kınıyorum.Sanat insanlara mantıklı aklı selim şeyler sunmaktır.Bir odada filmi bitirmek absurt tuhafca bir konuyografiyi insanlara yutturmak degildir.İnsanları güldürmek istiyorsanız bir odaya mahkum bırakmayın insaları.
bnce vizyondan kaldırılmalı yeter artık filmler denetleyici kurumlardan gecmio mu yada sinema sahipleri hic mi denetletmio bir sürü güzel türk filmi sinemalarda gösterilmezken bu vasatın 2salon birden kapatması gercekten cok düsündürücü
Arkadaşlar paramı nerden alabilirim bilen varmı...ne ses kalitesi vardı müzikler hiç güzel değildi..komedi diyolardı film bitene kadar espiri bekledim diyebilirim ama sonuç berbat...
peker açıkalın çok kaliteli bir mizahçıdır fakat ekmek parası denen şey onuda etkiliyor millet ne istiyorsa onu veriyorlar. keşke onların düşündüğü güzel bir senaryo devreye girse ama malesef bizim türk milleti bunu istiyor. sorun onlarda değil izleyenlerde