3.1 mi..aman allahım naptınz siz hayatınızda ilk defamı filme gittiniz..arkadasıım..izleyip izleyebilcegin EN BERbattttt film budur yaa..Aman diyim sakın gitmeyin sakınnn.. konu = 0 oyunculuk = 0 bitiş = -213123 bırakın allah icin yaa..
küfür ve seviyesizlik üzerine nasıl bir senaryo yazılır cevabını duymak isteyenler için bu film bir cevaptır.ancak sinema keyfi yaşamak isterseniz ücretsiz dahi olsa bu filmi asla izlememenizi tavsiye ederim.çünkü gösterilen bir film değil!!!
Türkiye!de sinema başı boş kalır doğru düzgün film çekilmez ve İki üç tane yönetmen yürütürse bazılarıda ortalığı boş bulup böyle saçma işler çıkarır ortaya hepsi bu.
Zaten belliydi arkadaşımın tavsiyesine gittim,ama adamın film zevki sıfırdı keşke ona uyup gitmeseydim.Sırf para verdiğim için filmi izlemek zorunda kaldım.Tamamını izledim ve söylüyorum peker açıkalını son izleyişimdi.10/-10