3,7
Zombieland hakkında görüşlerin ?
22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en keyifli Zombi filmiydi. Karakterler de olaylar da komikti. Bir yönden film ümit verici, dünyanın sonu gelse bile insanlar eğlenebiliyor. Walking dead yerine bunu tercih ederim.
20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bazı filmler ortadadır. İyi ile kötü arasında kalır. Bu film ortada falan değil, gayet güzel bir yapım. Gidin derim.
19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
amerikan sinemasının shaun of the deade cevabı....Pek cevap gibi olamamış ama gene de güzel
www.didopark.com
25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film biraz önce izledim ve çok beğendim hem komedi var hem biraz korku var sıkılmadan izliyorsunuz kesinlikle izleyin 10 üzerinden 9
22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlenebilir bir film. Yanlız filmi izlemden önce nietinizi iyi tayin etmelisiniz. Yani korkmak için mi,gülmek için mi yoksa ikisindende bir tutam varsa iyi olur demek içinmi? 3.şıkı seçerseniz film ile bağdaşlaşmış olur.
24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
boş vaktiniz varsa izleyin pek birşey beklemeyin bu filmden.
22 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Klasik bir zombi filminden daha fazlası. Hem eğlenceli hem de klişelerle iyi dalga geçiyor.
10 Mart 2011 tarihinde eklendi
zombie severler ekran başına. oldukça eğlenceli bir film.mutlaka izlemelisiniz.
10/7
19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Hayatta en sevmediğim film tarzı korku komedidir.Komedi ve korku bence, dini film içerisine erotik sahneler koymaya benzer.Bir korku filmi hayranı olarak hiç hazzetmediğim gereksiz filmler bunlar..
26 Mart 2010 tarihinde eklendi
Acayip değişik bir film, komik eğlenceli hatta romantik bile sayılır..dediğim sadece değişik bir film olması bile izlemeye değer.Sizi 90 dakkalığına bu dünyadan alıp götürüyor bence 10 üzerinden 9 u hakediyor
27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
cok iyi...
15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Korku - Komedi diye tür mü olur demeyin , hem eğlendirip hem de iğrendirebilen nadir filmlerdendir."En eğlenceli zombi filmi" fikrine katılıyorum kesinlikle 8/10
10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Biraz araştırma yaptım ilginç bir film merakla bekliyorum
26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok sıradan, bayağı, hiç bi esprisi olmayan, muhtemelen 2 yıl sonra Star TVde izleyebileceğimiz, komedi ile gerilimin karıştırılmaya çalışıldığı ama becerilemediği bif film.
6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
eğlenceli ve zombili daha ne olsun :) 8,5/10