Zombieland
3,7

crn-erdem
crn-erdem

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
süper bir film. korku ve komedi seven herkes izlemeli. absürdlükler ve saçmalıklar bu kadar eğlendirebilir...
Hasan Akif Aycibin
Hasan Akif Aycibin

26 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Öncelikle eğlenceli bir film izlediğimi söylemeliyim. Fazla komedi filmi izlemem ama bu gerçekten iyi bir görsel şölenli bir filmdi. Filmdeki 4 karakterin amaçları bir araya gelip zombilerden uzak bir yere gitmeleri. Komedi ögeleri filme güzel serpiştirilmiş. Özellikle Bill Muray'ın evine gittikleri sahne çok hoşuma gitti. Hem Bill Muray'ı sevdiğim için, hem de Bill Muray'ın komik bir şekilde ölmesini iyi buldum. Utangaç bir çocuk olan, kendi kuralları olan ama yeri geldiğinde seveceği kız için bazı kurallarından feragât eden bir karakteri canlandıran Jesse Eisenberg'in fazla gerçekçi oynamadığı kanaatindeyim. Diğer üç oyuncunun rolünün hakkını verdiğini düşünüyorum. Woody Harrelson'ı çok beğendim, zaten sevdiğim bir oyuncudur kendisi. Kız kardeşler de çok uyanık karakterledi ama filmin sonlarında arabayı alıp kaçtıklarında başlarına ne geleceğinden habersizlerdi. Sonra hata yaptıklarını anlıyorlar ve erkekler tarafından kurtarılıyorlardı. Eğlence parkı bölümü en eğlenceli, en yaratıcı yerlerdendi. Herkesin bir oyuna binip zombilerle savaşması iyi bir görsel şölendi. Kurgusu iyiydi, sıkan bir film değildi, zaten süresi de baya kısaydı. Tabi senaryoda biraz basitlikler vardı. Mesela kızların erkeklerden ayrılması sonra bir şekilde yine bir araya gelmeleri. Ama bu bir komedi filmiydi, bunların fazla dikkat edilmesine gerek yoktu bence.
Diyeceğim o ki; güzel eğlenceli bir görsel şölenli bir film izlediğim için mutluyum.
Filme verdiğim puan= 8
ByTheHayat
ByTheHayat

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Süper Ötesi Bir Film Yorumlara Bakmayın Keyif Alacağınıza Eminim (:
akcanakpinar
akcanakpinar

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
amerikan sinemasının shaun of the deade cevabı....Pek cevap gibi olamamış ama gene de güzel
a-baykam
a-baykam

22 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon-Komedi karışımı absürd bir filmdi ama iyiydi. 10 üzerinden 8
Power-of-Tower
Power-of-Tower

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ne zamandır böyle bir film arıyordum...Süperdi...Kafaları patlayan zombiler ve o aksiyona paralel giden salt eğlence..En iyi zombi filmleri arasına çoktan girdi...Şimdi bunun üstüne Left 4 Dead iyi gider.. : )10 üzerinden 8
Mertkan05
Mertkan05

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
tam bir saçmalıktam bir acemilik
teslaxxx
teslaxxx

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
fazla bişey beklenmeden izlenmesi gereken bir filmmiş. filmin ana konusu: diğer insanlar olmadan sizinde bir zombiye dönüştüğünüz ve bir aile kurmanın önemi. ben bu ana fikire katılıyorum. bu fikri benimseyen bayan arkadaşlardan da özel mesajlar bekliyorum :)
leo988
leo988

14 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bu film 8 veya 9 puanı hakkediyor çünkü filmin başından sonuna kadar hiç sıkılmadan izledim ve şunu söyleyeyim en eğlenceli zombi filmi :))
gayret57
gayret57

7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok eğlendiğim filmdi.kesinlikle tavsiye ederim.aksiyon olarak da kötü değil.kurallar süperdi. :)
arcgoktas
arcgoktas

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu filmin neresi korku?!?!
alpatis16
alpatis16

30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle 8den daha fazla notu hakediyor...
bill murray sürpsiz harikaydı.
gokhanaytan11
gokhanaytan11

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
keyifli vakit gecırmek için bire bir güzel vakit geçiriyor tabi 400 kişilik korupark salonunda tek başıma tek seyirci olarak izlemekte ayrı bir keyifti :)
vva1
vva1

2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Hot fuzz tarzı bekliyodum gerçi ama onun kadar iyi olmasa da tek seyirlik eğlencelik bir film. Çok fazla birşey beklenilmeden bir kez de olsa görülmeye değer bi film, görün derim. 6/10
ewalove
ewalove

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi izlerken çok eğlendim,zaman nasıl gecti anlamıyorsunuz bile korku komedi türünde en basarılı filmlerden birisi.zombi filmleri seven bi insan olarak çok keyif aldım.mutlaka seyretmenlisiz puanım 8/10